Nedavno su općinske vlasti u Podgori dovršile projekt izgradnje javnog zahoda na plaži u neposrednoj blizini hotela Medora Auri u Podgori

Prema informacijama oporbe u Podgori, zahod je napravljen bez građevinske dozvole i to na pomorskom dobru?!

Načelnik Ante Miličić i njegov zamjenik Branimir Mrkušić izvijestili su nedavno oporbene vijećnike kako je javni zahod koštao oko milijun kuna. Tako je Podgora dobila najskuplji javni zahod na čitavom Jadranu po uzoru na javne zakode Milana Bandića u Zagrebu.

Iako su utrošili enormna sredstva, javni zahod ne radi već služi kao skladište što se može i vidjeti iz priloženih fotografija. Koliko je doista koštao zahod i na što su sve utrošeni novci, ostaje nepoznanica. Naime, Ante Miličić kao i njegovi suradnici odbijaju pokazati papire oporbenim vijećnicima iako troškovnik radova u kojima su taksativno navedene sve stavke predstavlja javno dostupan dokument.

Zbog uskraćivanja informacija kao i osnovanih sumnji da nije sve rađeno po zakonu, oporbeni vijećnici podignut će kaznenu prijavu protiv načelnika Miličića i drugih odgovornih osoba.

10 KOMENTARI

  1. Koliko su dignili u džep dotični, priko fiktivnih računa s Merly i drugim firmama. Pogledajte im kuće, već odavno se zna za fiktivne račune i da se dio kolača vraća naručiteljima u gotovini kao provizija za suradnju.

  2. Kad su ga toliko platili miritalo bi da Plenković prisiće vrpcu , pusti vodu u WC da mu odnese ove ministre što ih misli smjenit , ako ne zaštopa proša je tehnički.

    • lipo si sročio ,ali blekov plenkov nema smisla za takve fjabe jer je ispizđen…I pokojni gospodin Panić je za blekova pojam ,a zajedno su se igrali i jopet ništa nije blekov peška da vaja,..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime