Dubravka Lekić (77), poduzetnica iz Varaždina osumnjičena je za milijunsku orujevaru odnosno zloupotrebu povjerenja u gospodarskom poslovanju

Ova vremešna poduzetnica vlasnica je ustanove za zdravstvenu njegu kao i centra za rehabilitaciju i doma za starije i nemoćne osobe i policija tvrdi kako je posljednjih godina isplaćivala na milijune kune na koje nije plaćala porez. Riječ je o iznosu od preko deset milijuna kuna.

Dubravka Lekić je donijela devet odluka o isplati dobiti, temeljem kojih joj je dobit isplaćena, dijelom uplatama na bankovni račun, a dijelom isplatama u gotovini. Na taj je način Lekić tijekom tog razdoblja isplaćena dobit u ukupnom iznosu od oko 253.000 kuna, navode iz policije. 

Inače, Dubravka Lekić je poznanica Ante Župana, gradonačelnika Obrovca koji je također svojedobno imao starački dom “Geront Gaj” u Krapini. Za razliku od Ante Župana koji je, sigurni smo, poslovao zakonito, Dubravka Lekić se “osokolila” i sada će umirovljeničke dane provoditi na sudskim ročištima. Eto što je sudbina kleta…(FOTO: zagorje.com)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime