Nezadovoljni građani Obrovca konstantno negoduju i upozoravaju na lažna prebivališta u ovom gradu

Prema napisima u medijima, u stanu jedne zaposlenice Gradske uprave Obrovca živi čak sedam osoba za koje nikad nitko u Obrovcu nije čuo, a  kamoli ih vidio!

O izbornim prevarama u Obrovcu se dosta toga zna, a konačno postoji i pravomoćna sudska presuda koja, kako vidimo, nije spriječila protagoniste ove mučne priče da iz Srbije dovode glasače, tzv. sendvičare.

E sad, birači iz Srbije se uvrijediše što ih nazvasmo sendvičarima i djelomično su i u pravu. Nekada je možda bio dovoljan sendvič, malo vode ili rakijice, a sada se govori o ozbiljnijim ciframa, pa navodno dobivaju i po 150 eura, ako dođu na glasovanje u Obrovac. Propustili smo u priču o biračima iz Srbije uvrstiti sendvičare iz Zadra, po nacionalnosti Hrvate, baš one koji kada svira hrvatska himna koju je skladao Srbin Josip Runjanin, drže desnicu blizu svog hrvatskog srca.

Upravo su sendvičari iz Zadra svojevrsna rezerva za glasovanje u Obrovcu koji tamo imaju fiktivno prebivalište, a sve zbog činjenice da u Obrovcu stopa prireza iznosi okruglih 0 posto! Na njih također računaju vječni obrovački gradonačelnik Ante Župan i njegova desna ruka Stanko Mijić. Da se kojim slučajem sendvičari iz Srbije ne odazovu u željenom broju, u pomoć pristižu sendvičari iz Zadra i glasuju, zna se.

Ove godine im dolazak u Obrovac na glasovanje neće biti lagodan kao prijašnjih godina. Naime, cijeli tim ljudi, željan promjena u Obrovcu, će pomno pratiti tko dolazi na glasovanje i protiv onih koji s Obrovcem nemaju nikakve veze , podnijeti odgovarajuće prijave, pa neka se s njima bave institucije ove države.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime