Prodaja Zadarskog lista privedena je kraju kako doznajemo od dobro informiranog izvora. Novi vlasnik trebao bi biti građevinski poduzetnik iz Zagreba Nenad Bukovec, vlasnik tvrtke Dinos građenje s adresom u Soblincu.

Međutim, Nenad Bukovec bit će navodno samo formalni vlasnik ovog dnevnog lista koji je zapao u velike financijske poteškoće.
– Stvarni vlasnik koji se krije iza imena Nenada Bukovca zapravo je zadarski HDZ i njegovi najistaknutiji ljudi. Sve je već više ili manje dogovoreno i kroz dva tjedna će Bukovec, a zapravo HDZ preuzeti Zadarski list i konačno preuzeti kontrolu nad medijem koji im je proteklih godina zadavao glavobolju, kazao nam je naš izvor.
Čini se da Reno Sinovčić koji nije krio svoje ambicije da preuzme Zadarski list nije uspio u tom  naumu, premda nam ljudi bliski ovom poduzetniku tvrde kako priči nije kraj i da bi još moglo biti iznenađenja.
– U ponedjeljak počinje raditi Marina Vlakić, nekadašnja glavna urednica Sinovčićevog tjednika Vox, a direktor Neven Klarin koji ju je i primio ne želi nam reći koja će biti njezina pozicija. Strahujemo da bi ona mogla postati glavna urednica Zadarskog lista i mi novinari dat ćemo sve od sebe da spriječimo njezino imenovanje koje se ima dogoditi navodno za dva tjedna. Stav većine kolega je da Vlakićeva nije dovoljno stručna da vodi ovaj list, a ukoliko Uprava bude ignorirala naše stavove, mnogi od nas će dati otkaze!, kazao nam je jedan od zaposlenika Zadarskog lista.