Gdje god da se nalazite na Jadranskoj obali ovog ljeta vjerojatno ste zamjetili da se nedaleko od vašeg mjesta održava nastup Queen real tributea, odnedavno Queen Sensationa. Tko su dečki koji žare i pale hrvatskom obalom?

Queen Sensation nije još jedan u nizu tribute bandova.  Osim izvanrednih scenskih nastupa, band je poznat i po svojoj posvećenosti detaljima. Kostimi, frizure, scenska produkcija i osvjetljenje pažljivo su osmišljeni kako bi se stvorila atmosfera autentičnog Queen koncerta. Ovi dečki nisu razočarali još niti jednog obožavatelja legendarne grupe koji ih je imao priliku čuti uživo, a sve više skupljaju i vlastitih fanova.

Ako još uvijek niste imali priliku prisustvovati ovoj rock senzaciji, možete te to učini 12. kolovoza u Solinu,15. kolovoza u Dubrovniku i 16. kolovoza u Makarskoj.

Bend je osnovan 2007. godine s ciljem da očuva sjećanje na jedan od najvećih rock bendova svih vremena – Queen i njihovog legendarnog pjevača Freddie Mercurya, a danas  slovieza jedan od najboljih Queen tribute bendova na svijetu. Svojim fantastičnim zvukom i energičnim nastupom istinski podsjećaju na slavni britanski sastav na čelu s legendarnim Freddiem Mercuryjem.

Sastavljen od iskusnih profesionalnih glazbenika koji su surađivali s najvećim i najpoznatijim zvijezdama s područja bivše Jugoslavije, Queen Sensation brzo je postao jedna od najvećih atrakcija među Queen Tribute bendovima. Od 2007. do danas, bend je održao brojne koncerte diljem Europe, stvarajući međunarodno priznanje i renome.

Queen Real Tribute Band pažljivo bira pjesme iz opusa originalnog benda, izvodeći hitove poput “Bohemian Rhapsody”, “We Will Rock You”, “Don’t Stop Me Now” i mnoge druge. Njihov repertoar obuhvaća različite faze karijere Queen-a, pružajući publici cjelokupnu sliku o genijalnosti ovog benda i njihovom muzičkom nasljeđu.  

Njihova glazbena avantura nije stala samo na izvođenju Queenovih pjesama, već su otišli korak dalje i 2017. godine predstavili Queen Symphony show s 42-članim simfonijskim orkestrom i 16-članim zborom. Ovaj spektakl naišao je na oduševljenje publike diljem regije.

Queen Sensation nije zaobišao ni udaljene destinacije, poput Kine, Rusije, Brazila i Južne Koreje, gdje su osvojili srca publike svojim autentičnim interpretacijama Queenovih klasika.

Njihova strast i predanost prema glazbi Freddie Mercuryja, Briana Maya, Rogera Taylora i Johna Deacona odjekuje u svakom nastupu, a ovom najnovijom odlukom o preimenovanju u Queen Sensation, bend je naglasio da nisu samo “tribute band”, već svojom izvedbom predstavljaju evoluciju i nadogradnju onoga što bi Queen članovi postigli u današnje vrijeme.

Queen Sensation nastavlja širiti glazbu ikoničnog benda i uzvikuje: “THE SHOW MUST GO ON”. Ukoliko želite doživjeti izvanredan koncertni doživljaj s Queenovom glazbom na najvišoj razini, ne propustite njihove nadolazeće nastupe jer Queen Sensation nije još razočarao niti jednog obožavatelja Queenovci.

Ulaznice za Makarsku, Solin i Dubrovnik možete pronaći na eventim.hr ili Adriaticket.hr.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime