Ništa manje nisam ni očekivao od HDZ-a i njihovih poltrona koji su nam okupirali svaku tvrtku i svaku ustanovu, koja im je i ovoga puta poslužila za peglanje stranačkog imidža, piše SDP-ovac Daniel Radeta u priopćenju medijima kojeg u nastavku objavljujemo

Grgo Peronja, jedan od onih najnesposobnijih direktora zbog kojeg pola grada smrdi, našao se braniti neobranjivo, a to su ugled i čast Branka Dukića i Darka Kasapa.

Dragi moj Grgo Peronja,

sa svojim priopćenjem niste demantirali mene, već sebe i svoj dugogodišnji mandat na čelu Odvodnje.

Ovim potezom ste pokazali da niste ništa drugo nego obična stranačka cisterna koji je u svakom trenutku spremna izaći na teren i pokuputi sve ono što je ostalo za vašim drugovima.

Tako je bilo i danas. Umjesto da ste, kao jedan od odgovornih, prozvali nemar i neodgovornost onih koji su blokirali odvode, vi ste pored svega odlučili braniti Dukića i Kasapa.

I da je sve to što ste napisali točno, a nije, ostaje činjenica da ste nakon mog pisanja reagirali i otkopali začepljenje odvode. Da niste, možda bi već danas zbog najavljene loše vremenske prognoze ti isti začepljeni odvodi izazvali poplavu i nekom uništili garažu ili stan. 

Ovo nije jedini odvod koji je ostao neupotrebljiv nakon radova. Primjera je mnogo, od Varoši, preko Vruljice pa sve do Bokanjca, a svaka nova kiša to i potvrdi.

Koliko znam, posao Odvodnje nisu građevinski radovi i iskopi, što su potvrdili i djelatnici koji su danas bili nezadovoljni što su morali raditi posao koji nije njihov. 

S obzirom da je zadarska Odvodnja tvrtka u vlasništvu Grada, a ne vaša prčija za PR, onda je svima jasno kako će nas i ova akcija nešto koštati, a koju sigurno neće platiti izvođač u stečaju, već naši građani.

Bilo bi Vam bolje da se umjesto pisanja priopćenja za HDZ bavite stvarima koje su vam prvenstveno posao, pa evo jedan poslić kad ste već u điru sa cisternom.

Naime, iz vaših stranačkih prostorija niz vertikalu klizi nešto po zidu i građanima, a izgleda kao nešto što je vaš posao. 💩

Očito je puno nervoze u Medulićevoj ovih dana, pa molim da čim prije reagirate dok se još netko nije zarazio.

Daniel Radeta, predsjednik GO SDP Zadar

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime