Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave splitsko-dalmatinske jučer tijekom dana realizirali su dva značajna kriminalistička istraživanja, kriminalistički su obradili i podnijeli kaznene prijave protiv tri muškarca vezano uz kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Jučer je dovršeno istraživanje vezano uz nelegalnu proizvodnju i preprodaju droge marihuane tijekom koje je pronađena i oduzeta značajna količina droge. Policijski službenici su jučer na području Trilja ukupno  pronašli i oduzeli 21 kilogram droge marihuana. Droga je pronađena i oduzeta od dva muškarca koji su dovedeni u službene prostorije. Dovršenim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnove sumnje da su 21-godišnjak i 33-godišnjak, zajednički i dogovorno  na području Trilja  zasadili, uzgojili  i proizveli drogu marihuanu s namjerom daljnje preprodaje. Tijekom obavljenih pretraga doma i prostora koje isti koriste, kod 33-godišnjaka je pronađeno 17 kilograma marihuane i vaga za precizno mjerenje, a kod 21- godišnjaka 3,9 kilograma marihuane uz vagu za precizno mjerenje. Ukupno je pronađeno i oduzeto 21, 053 kilograma droge marihuana. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani su pritvorskom nadzoniku uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Također, jučer tijekom dana policijski službenici Službe kriminaliteta droga su na području Splita, pretragom stana, kojeg koristi 52-godišnji muškarac, pronašli i oduzeli 137 grama amfetamina, 5 stabljika marihuane i vagu za precizno mjerenje. Protiv 52-godišnjeg muškarca podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime