– Bio sam bolestan proteklih dana pa još nisam podnio ostavku. 

Skansi je drugi „Jovanovićev čovjek“ koji odlazi zajedno s bivšim ministrom: prije nekoliko dana dužnosti zamjenika ministra znanosti na vlastiti zahtjev razriješen je i Saša Zelenika.
Dosadašnje pomoćnice Željka Jovanovića Ankica Nježić, Sabina Glasovac i Ružica Beljo-Lučić nastavit će svoj rad i u timu novog ministra Vedrana Mornara. Kako su u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta sada upražnjena mjesta zamjenika i dva pomoćnika, za znanost i sport, u kuloarima su počela nagađanja tko će biti ljudi od povjerenja novog ministra.
Iako se spekuliralo da će Mornar mjesto svoga zamjenika ponuditi Blaženki Divjak, sadašnjoj prorektorici Sveučilišta u Zagrebu, sam ministar je to demantirao.
U kuloarima su se pojavile i glasine da bi zamjenica Vedrana Mornara, koji je nestranački član u Vladi, mogla postati Sabina Glasovac, dosadašnja pomoćnica za odgoj i obrazovanje te predsjednica zadarskog SDP-a.
Ipak, naši izvori iz vrha SDP-a kažu da je pozicija zamjenika stvar dogovora između premijera Milanovića i ministra Mornara te da se još ne zna tko će preuzeti tu funkciju. (Jutarnji list)