Sandra Vukić je izgubila vlast u općini Vrsi, prvi put otkako ta općina postoji, a načelnica Sandra Vukić više nema većinu u vijeću, a nema ni podršku svojih sumještana kakvu je imala na prošlim izborima prije četiri godine kada je osvojila 71,05% glasova.

Sandra Vukić šokirana je gubitkom izbora
Pokret mladih općine Vrsi na čelu s Lukom Perinićem

Tako su Vrsi jedna od rijetkih općina, ne samo u Zadarskoj županiji, već čitavoj Dalmaciji, u kojoj je dosadašnji načelnik/načelnica izgubio vlast, a većinu u Općinskom vijeću ima Pokret mladih općine Vrsi, nezavisna lista mladih ljudi koja je svojim entuzijazmom, pozitivnom energijom, ali i znanjem te iskrenošću, uspjela naći put do svojih birača i tako osvojiti 6 mandata, odnosno natpolovičnu većinu. Velika je to pobjeda Pokreta mladih općine Vrsi koji su u nepuna dva mjeseca uspjeli razbiti desetogodišnju vladavinu dosadašnje načelnice Sandre Vukić i Željka Marića i tako uspjeli vratiti svojim sumještanima vjeru u poštenje, bolje sutra.
Mještani Vrsi i Poljica kaznili su Sandru Vukić i glasovali su za nezavisne, prepoznavši u Luki Periniću, kandidatu za načelnika  i njegovoj mladoj ekipi novu snagu koja neće na štetu mještana voditi računa o vlastitim interesima.
Sandra Vukić je u šoku nakon gubitka vlasti. Ovih dana svatko joj je kriv, bez argumenata optužuje kako iza Pokreta mladih stoje nekakvi poduzetnici. Kada joj  to nije pošlo za rukom, njezine pristaše krenule su u rat preko društvenih mreža klevećući tobožnje sponzore Pokreta mladih općine Vrsi, a sve s ciljem da omalovaže Luku Perinića i mladost koja je iza njega stala kako bi sačuvala svoju općinu od devastacije.
Sada nekolicina pristaša Sandre Vukić lijepi po Vrsima i Poljicima plakate vrijeđajući svoje sumještane što je naišlo na veliku osudu javnosti, a prema najnovijim informacijama, pustili su i „spin“ kako je lista Pokreta mladih općine Vrsi zapravo pod kontrolom Sandre Vukić i da je nekima s liste ponuđen novac kojeg su, eto prihvatili, i dosadašnja načelnica će imati većinu.
Prava istina je bitno drugačija. Pokret mladih općine Vrsi; Luka Perinić, Josip Perković, Josipa Maraš, Valentin Vučković, Antonio Perinić, Kristian Vukić, Ivan Jurlina, Nevena Radić, Anita Predovan, Ivona Vukić i Martina Bukva časno je pobijedio Sandru Vukić, nisu na prodaju i nisu za predaju. Za koji tjedan će i službeno preuzeti Općinsko vijeće gdje imaju većinu, a po svemu sudeći u 2.krugu izbora 4.lipnja, Luka Perinić preuzet će i načelničku dužnost.

1 KOMENTAR

  1. Ma bravo ekipa…..samo gazi ove stare usjedlice…treba ih sve u polje poslat….Svaka cast pokretu mladih,treba vas biti u svakoj županiji….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime