Danas ranije objavili smo vijest o uvođenju javnog prijevoza u Makarskoj, točnije od Velikog Brda do Makarske

Prijevoz će do kraja godine biti besplatan, no nije poznato tko će vlasniku prijevozničke tvrtke nadoknaditi trošak. Za pretpostaviti je da će sve pasti na teret Grada Makarske odnosno građana.

Tko je zapravo dobio posao javnog prijevoza u Makarskoj?

Vlasnik prijevozničke tvrtke Family bus service d.o.o. je Ivica Radalj, suprug nove pročelnice za proračun i financije grada Makarske, Ivane Kraljević Radalj. Slučajnost ili ne, prosudite sami.

Ivana Radalj

Prvi izbor SDP-a za kandidata zamjenice gradonačelnika trebala je biti sadašnja pročelnica financija Ivana Kraljević Radalj, a sadašnja zamjenica Antonia Radić Brkan bila bi, tvrde naši izvori bliski Zoranu Paunoviću, direktorica Turističke zajednice. Radalj vrlo brzo odustaje od kandidature pred sam čin predstavljanja no na kraju je ipak zbrinuta na mjestu pročelnice. Je li riječ o svojevrsnom sukobu interesa, stranačko-prijateljskom pogodovanju ili je sve čisto, pokazat će vrijeme.

1 KOMENTAR

  1. Demokratske tekovine, Pravna Država, transparentnost, jednakost, poštivanje Zakona, blagostanje…..itd… bitno je da “Institucije rade svoj posao”…. i da … cvate cvijeće u naše Poduzeće….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime