Prvog dana korizme, na makarskoj rivi ispred kafića Kostela dogodio se ružan incident u kojem su, kako neslužbeno doznajemo, sudjelovala dvojica dobro poznatih Makarana.

Prema riječima brojnih očevidaca, Damiru Viskoviću, direktoru tjednika „Makarska kronika“ prišao je navodno makarski sudac Slavko Štrbac te mu uputio nekoliko oštrih riječi zbog članaka objavljenih u spomenutoj tiskovini. Čini se da je suca Štrbca zasmetalo spominjanje njegovog maloljetnog sina u kontekstu registra izdajnika, ali i komentar jednog od čitatelja čija supruga baš kao i supruga suca Štrbca rade u Vodovodu. Očevici tvrde kako je sudac Štrbac poručio Viskoviću da će ga tužiti i da će „vidjeti“. Nažalost, do suca Štrbca kao ni do Damira Viskovića nismo uspjeli doći kako bi prokomentirali ovaj incident.

1 KOMENTAR

 1. Neka se Dado pripazi! Štrbac je poznat kao nasilnik.
  Prije par godina je na Kačiću teško prebio muža svoje ljubavnice.
  A kako je Bepo Buljan ujak prebijenome,stvar se zataškala.

 2. Danas je Pupovac napisao pismo predsjednici o ugroženosti Srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj. Evo primjera da je u Makarskoj obratno. Predstavnici nacionalne manjine prijete našem Dadi Viskoviću. Dadu će da zaštiti direktor Komunalca Čedo Crljen, a Crljena će da zaštiti Marijana Visković, dobro će biti ako se ne upetlja Kučekovićka da zaštiti Štrbca.

 3. Kako se brzo jave, kad su u pitanju nihovi sinovi. Di si bio Štrbac kad su “zlostavljane” curice na tenis terenima? Mnogi su roditeli ispisivali svoju djecu. Dosta je razlićitih kriterija Štrbac. Na koji način se iznajmluje godinama lučica kod hotela Dalmacije?

 4. JEBEŠ DRŽAVU ZA KOJU SI SE BORIO A DANAS NE SMIŠ REĆ DA TI JE OTAC BIO HRVATSKI BRANITELJ 41-e, A TI PRIPADNIK HOS-a 91-e. MI SMO SE BORILI DA BI NOVAC I VLAST BILI U RUKAMA SRBA I HRVATSKIH POTURICA (MANJINE). MOŽDA STE ZABORAVILI DA JE FRANJO TITOV GENERAL, HRVATSKO VODSTVO JE OBUČAVANO 88-god.U BEOGRADU (FRANJO,MESIĆ,BOLJKOVAC,MANOLIĆ…..I OSTALI) . VI ĆETE BRE DA VLADATE MI ĆEMO BRE DA UPRAVIMO SA VAŠIM NOVCIMA I MORATE POSEBNO DA PAZITE NA NAŠU SRPSKU DECU DA IM NIŠTA NE FALI. TREBAJU DA BUDU NA VISOKE FUNKCIJE I DA BRE ŠTO MANJE RADE I DOBRO ŽIVE I NIKAKO NE SME NA VLAST DA DOĐE ONA HRVATSKA (USTAŠKA) GAMAD,A MI ĆEMO SA NOVCIMA POMAGATI SVE GLAVNE MEDIJE I IZBORE TAKO DA NE TREBA NIŠTA DA BRINETE NAREDNIH 100 GOD. ZATO DANAS SRBI IMAJU POSLA ,A HRVATSKI BRANITELJI I NJIHOVA DJECA NEK KOPAJU PO EU KAO I PRIJE 50god.

 5. Partijski bilten objavio izjavu maloljetnig Štrbca.Kazneno djelo urednika partijskog biltena.Što ako dodje do sudjenja pa mali strbac otkrije da veliki strbac podrzava projekat Regiona,nove Jugoslavije.Zakljucak je da nije dobro tuziti onda istina izidje na vidjelo.Tako je Bebek tuzio Maju Mileru jer mu je rekla da je Mafijas.Kada je doslo do ocitovanja na tuzbu Maja dokazala ,a Bebek povukao Tuzbu. Pouka je ne cackaj mecku u …..!

 6. DOMOLJUB dobro zboriš.Naša djeca bez posla a sve oko Štrbca zaposleno.
  Vuku novac iz Vodovoda na više načina.
  Nitko nema drugi da bude advokat Vodovoda nego baš Štrbčeva kćer.A i zeta je zaposlio u Vodovod.
  Eto takvi su nam uništili grad.
  I još pored toga ima obraza prijetit novinaru,umjesto da ga centar za socijalni rad preispita o odgoju djece.

 7. stanovništvo hrvatske čine državljani Republike Hrvatske, hrvatski građani; hrvatski državljani mogu biti osobe hrvatske, srpske, talijanske, slovenske, sirijske, makedonske………. nacionalnosti; branitelji su u domovinskome ratu izborili građansku, ne nacionalnu državu; dakle hrvatski građani su hrvati kao konstitutivan narod, i ostali građani drugih nacionalnosti, a hrvatskoga državljanstva; suprotno tome, recimo, A.Hitler je gradio nacionalnu državu čistih njemaca, provodio ideologiju čiste arijevske rase, istrebljivao pripadnike drugih, za njega NIŽIH rasa; da rezimiram, Štrbac, Kučeković….i dr. koje u ovim komentarima spominju kao srbe, su državljani Republike Hrvatske; Domoljube puši ti teorija; frustriran si, to je jasno iz tvoga komentara, možda si nezaposlen, možda su ti djeca nezaposlena; ako je tako žao mi je, nadam se da će se to promijeniti brzo i na bolje; ali, za to ti nisu sigurno krivi Štrbac, Kučeković i šta ja znam koji već makarski građani srpske nacionalnosti; Ljudi, SAMO SKUPA SMO JAKI KAO GRAĐANI, SAMO ZAJEDNO SVI SKUPA, MOŽEMO DRŽAT POLITIČARE ZA JAJA; ali, daleko smo od te razine svijesti

  • Tako je MV Media
   Samo neuspjesni ljudi dijele ljude po vjeri i govore da nacionalne manjine imaju protekciju u Makarskoj.
   Izvjesna gospođa Mira Zenčić bez zaposlenja pokušava osnovati grupu fetiva i naplačivanje ulaza na plažu kako kaze u njenom moru.

 8. MV MEDIA- prodaji ti floskule koliko hoćeš,a ja ti kažem umjesto Domoljuba da je sve istina.Dakle Štrbac i brat mu žup.Sudac u Splitu,Kučekovićka također u Splitu zam.žup.DO,a pozicije o ugrozi putem medija umjesto njih provodi PUPAVAC i PECA.Dakle kad se nekog prozove od osoba srpske nacionalnosti dižu se na zadnje noge, “mi smo ugroženi”.Pa tako i ovog puta kad tata Slavko Štrbac i majčica Ela Zelić-Štrbac, koja liže oltare UČE svog maloljetnog sina kako treba rušiti Hrvatsku,vratiti se u exs-ju,voliti komunjare,i ratnog zločinca debelog dabra,B(Broza),po tebi je to OK,ali po meni apsloutno NE;NE;NE i NE.
  Da na kraju još jednom ponovim Slavko Štbac je ipak Sudac prekršajnog suda u Makarskoj i niukom slučaju se nije smio obračunavati sa Dadom.Dakle u svemu tome je ugrožen njegov maloljetni sin,a sve iz savjeta svog oca Štrbca.E pa neka ti je tako srbine Štrbac i pozdravi svog strikana Savu Štrbca u Bajnoj luci.koji je isto tako ugrožen,a da je za “Krajine”bo tužitelj,danas Kučekovićka,brat Štbac u Splitu a on u Makarskoj.TOLIKO O UGROŽENOSTI SRBA U HRVATSKOJ.UGROŽENI SU HRVATI U SVOJOJ DRŽAVI KOJOM VLADAJU UPRAVO OVI ŠTO SE DIGNU NA ZADNJE PA UGLAS “MI SMO UGROŽENI.”Jedite SVI REDOM g.vna !!!!!!

 9. mv media- slažem se da smo svi građani Hrvatske raznih nacionalnosti ali se neslažem da smo svi isti,ima onih koji su ZAŠTIĆENIJI u Hrvatskoj kao Štrbac i k tome je srbin.Očito si ti jednakiji od mene ili mog suborca iz Domovinskog rata pa mi staješ u obranu debila Štrbca koji se obračunava šakama.Zamisli Štrbac i sudac prekršajnog suda u Makarskoj.Tko će mu suditi za remećenje javnog reda i mira ili pak ovaj slučaj za pokretanje kaznenog postupka,ipak je SUDAC.Od kad je u zakonu da se suci mogu iživljavati i fizički nasrtati na građane Hrvatske,a taj ugroženi kako Pupavac kaže (svi su ugroženi)….
  Daj mi molim te to pojasni ??????
  Kako možemo svi skupa kad su ugroženi,ugroženi a mi imamo manja prava od ugroženi??????
  Čist primjer Slavko Štrbac…..

 10. U Makarskoj je praksa da sudci tuku građane, nisu upitne nacionalnosti. zaboravili ste da je ovo drugi napad na djeletnike i vlasnike našeg lokalnog lista. Čista sramota, jer da je prvi sudac kažnjen po zakonu, ne bi se ovaj “prekršajac” sad drznuo to učiniti, a već je imao sličan događaj napada na javnom mjestu, kršeći zakon. Dokle?

 11. Ne znam točno što je Štrbac učinio Damiru Viskoviću, ne z je li ga udario ili mu zaprijetio tužbom?? Naravno da jedan sudac itekako treba paziti na svoje ponašanje; Ali, ako je to tako, ako nam srbi vladaju, drže ključne pozicije u državi, županiji, gradu, onda smo mi hrvati narod od ku…ca. Ne znamo upravit državom koju smo obranili

 12. Šta je mare m – ma jesu ti štrbac i visković možda ljubavnici pa neželiš o njima.O hdz-ovcima bi malo razglabala.Pa tamo ti i jesu svi sdp-ovce samo još nisu prozvani pa ću ja nekoliko možda i drugi krenu.
  Možemo krenuti od glave M.Ožić Bebek,Klapirić,Brkan,Rajčević, i drugi su svi partijski kadrovi koji nikad nisu niti glasovali na lokalnim ili državnim izb.za hdz,nego isključivo za sdp-ovce.Naravno i kriminalci,a krimi.su došli do pozicija u hdz-u.
  Evo ti mare pa malo razmisli….

 13. Strbac je najzgodniji tip u Makarskoj, nije fetiva i zato mu morate bit zahvalni jer je unio dobre gene u dalje generacije. Zato su njegova djeca zdrava i nemaju ” podbiokovski sindrom”.
  Fetive mu nisu ni ispod koljena, to je primitiva, sezonski radnici, beraci maslina i love ribu na rivi.
  Mozete svi skupa puci od ljubomore, jedan je Slavko Strbac. Svi ” makarani” sa srpskim genima su gospoda intelektualci.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime