Sutra 4. srpnja u 11 sati na Općinskom sudu u Šibeniku, počinje kazneni sudski proces protiv suca Željka Rogića, a radi njegovih argumentiranih izjava, dok je bio predsjednik Općinskog suda u Zadru, informirao je medije Ante Vranković, koordinator Udruge za zaštitu žrtava hrvatskoga pravosuđa Veronika vera

Sudac Željko Rogić javno je govorio o o nepotizmu na Općinskom sudu (zapošljavanje unutar iste obitelji) radi kojih je već bio suđen građanski, a koji postupak je prvostupanjski već zaključen u njegovu korist.

Pobijeđena strana međutim je krenula novim postupcima protiv njega, nadajući se izgleda da će predmet dospjet u rad nekome od „njihovih ljudi“ na šibenskome sudu i otuda ovaj novi postupak.

Obzirom da je znanstveno dokazano da je glavni razlog bijega većine ljudi iz RH NEPRAVDA a ne slabi materijalni uvjeti, jasno je da se u predmetu protiv suca Rogića zapravo radi o borbi za naš vlastiti opstanak, a ne samo za sudbinu jednog čovjeka koji je rekao uostalom općepoznatu istinu, zaključuje Vranković.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime