Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan objavio je sastav za predstojeći susret polufinala Svjetske skupine protiv SAD-a, koji će se u Zadru na zemljanoj podlozi održati od 14. do 16. rujna

Među petoricom nominiranih igrača su Marin Čilić, Borna Ćorić, Franko Škugor,  Ivan Dodig i Mate Pavić.

Izbornik američkog sastava Jim Courier svoj će sastav objaviti u utorak oko 15:30. Bit će to peti međusobni okršaj ovih dviju reprezentacija,

a Hrvatska trenutno vodi 4:0, nakon pobjeda u Zagrebu, Carsonu, Poreču i Portlandu. Ukoliko još jednom bude uspješnija od SAD-a Hrvatska će u finalu igrati u gostima u Francuskoj ili Španjolskoj.

U petak, s početkom u 11 sati, na rasporedu su dva pojedinačna meča, u subotu s početkom u 14 sati će igrati parovi, a u nedjelju, opet s početkom u 11 sati, slijede još dva pojedinačna meča.

U srijedu, 5. rujna, počet će prodaja pojedinačnih ulaznica. Uz komplete za sva tri dana, koji će se i dalje moći kupiti, sada će u prodaji biti karte za petak, subotu ili nedjelju, u uobičajenoj prodajnoj mreži. Odnosno, u internetskoj prodaji na www.ulaznice.hr, ili u prodajnoj mreži u sustavu Dekoda. Prodajno mjesto u Zadru je Combo music shop na adresi Vlatka Mačeka 3 (preko puta McDonald’s restorana). Radno vrijeme od 08 do 15 i  od 16 do 19 sati, subotom od 09 do 13 sati. Na tribinama montažnog stadiona bit će tri različita sektora, a cijena ulaznica ovisit će o poziciji. Tako će komplet karata za sva tri dana iznositi 300 kuna za prvu, 250 kuna za drugu te 150 kuna za treću kategoriju.

Pojedinačno su cijene sljedeće: petak i nedjelja za 120, 100, odnosno 70 kuna, te subota za 100, 80, odnosno 50 kuna, također ovisno o kategoriji mjesta.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime