Na presici za novinare, koju je vodio predsjednik HDZ-a Marko Ožić Bebek, uz potpredsjednike Juru Brkana i Mariju Lelas, tajnika Žarka Klapirića, naglašeno je kako je HDZ upozoravao na protuzakonite otkaze Peri Gazilju i Zdenkui Rosi, komunalnim redarima.

Podsjetili su na potvrdan odgovor gradonačelnika Tonćija Bilića vijećniku Stjepanu Eljugi da će onaj tko je protuzakonito potpisao rješenje o otkazu ugovora o radu nekom djelatniku osobno snositi sudske troškove i zaostale plaće.

Marija Lelas
Marija Lelas

Tada je na Gradskom vijeću Bilić obećao da će, ako postane saborski zastupnik, tražiti od Sabora da donese takav zakon. Bilić je u Saboru prisegnuo, sada se očekuje da predloži zakon i kada se donese pravomoćna sudska presuda isplati oštećene redare, koju su dobili otkaz na temelju nezakonite sistematizacije koju je potpisao.

1 KOMENTAR

  1. da je hdz reagirao kad je trebalo do otkaza nebi ni došlo šta stanoviti hdzovci laprdaju ,oni reagiraju na sve kad je gotovo tj. kad nema pomoć ,nek se oni vrate u svoju partiju

  2. Da su Bebek i ekipa lažovi i prevaranti ide u prilog činjenica da nikad nisu zatražili od dipa nikakvo objašnjenje da je tonci lalic lažira liste već je to uradio Lozo . Dip nikad nije zaprimio nikakvu prijavu vezanu za prevaru , a zašto , zato jer njima nije briga tko je na vlasti jer u Makarskoj SDP nema oporbe., lažovi i kriminalci opljačkali građane preko Groblja, dvorane, kalelargi, kanalizacijskog sustava i t d E nećeš razbojniče !!!!

  3. Ovo je Karamarkova sramota u Makarskoj, tko mu predstavlja stranku. lopov do lopova i oni održavaju tiskovnu na temu sistematizacije. Uhljeb Jure Brkan, ratni profiter Stjepan Eljuga,koji je mjenjao prostorni plan i gradio tvornicu na Kuku kada su hrvati ginuli, kleptoman Marko Ožić Bebek koji ima kaznenih dijela više od Sanadera, Marija Lelas obitelj državnih uhljeba ,nemaju člana u obitelji da nije uhljeb,a o kleptomanskim vrlinama smo čuli, milicajac Klapirić, tajnik HDZ-a. Sve za povratiti. Sram Vas bilo lopuže, što ste nam napravile od grada zadnjih 20 godina.

  4. Lijepo Bebek objasni rebalans SDP-a od 10 milijuna kuna, on je krao više pa šuti. pero majke ti nemoj da te ova grupa brani.Potirat iz HDZ-a HITNO!!!!!!

  5. Nije ih sramorta u javnost izići,mamu vam lopovsku.ima časnih ljudi u HDZ u al nemogu primaknit,ključe drži lupež Rajčević i ovaj milicioner.Po stranci više šeta vatrogasac Draže,vozač Andrijašević i ostali komunisti

  6. Tonći Biliću imaš motiva da objaviš koliko je HDZ Makarska, Bebek ,Ravlić, Mendeš i ostali zamračili novaca u gradnji dvorane. Znamo da je iznos preko 30 milijuna kuna. Nadzor Državne revizije proračuna grada će svakako doći, bolje da objaviš odmah inače ćeš biti i ti odgovoran za prikrivanje kriminala.

  7. Zašto HDZ Makarska ne održi tiskovnu o nezakonitim aktivnostima svojih članova u javnim poduzećima Grada Makarska? Ako mislite da sve neće izići vanka varate se.

  8. SDP sve bilježi i crvenom linijom podvlači.Ova grupa što se skupilau HDZu, dobila je poziv iz Zagreba da nešto kažu, al nemaju snage,s obzirom da su svi ulovljeni s prstima u pekmezu. fali im Roso iz Biokovke al čovik zapeo u kladionici, moga je poslat Svagušu da ga minja.

  9. Koliko nas košta UHLJEB BRKAN? Svako jutro s komunistima pije kavu u Romani. Rodbina a šta ćeš! Aj lipo tamo di ti je misto,tati lopovu iz Primorja. Šta se javljaš i baš ti postavljaš pitanje koliko košta porezne obveznike Bilićeva sistematizacija a ti si dio nje i taj Buljan do tebe u Turističkoj zajednici a Lalić Moćar-Orjunaš šef. Ti si sramota HDZ-a skupa s lopovom Bebekom. kako je napravio kuće i na čijoj zemlji? Imali poduzetnika u makarskoj da nije mora plaćat sponzorstva HDZ u ili Ravliću-Migrosu ili pumpadžiji Židiću.Dosta vas je više MRŠ IZ HDZ-a.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime