Radovi na turističkom kompleksu Romana na Biloševcu uvelike napreduju, a prvi gosti će stići već sredinom svibnja ove godine. Naime, nakon dugo vremena Makarska dobiva novi, veliki hotel sa više od 400 kreveta, a imat će četiri zvjezdice.

Ivan Gujinović, direktor hotela Romana, podsjeća da se ovaj beach resourt, koji je inače najveća hotelska investicija od Splita do Dubrovnika, rasprostire na 20 tisuća kvadrata. Iza oko 300 milijuna kuna, koliko iznosi vrijednost investicije, stoji partnerski odnos više ulagača. U Romani će se odmarati skandinavski gosti jer je potpisan dugoročni ugovor s agencijom Apollo. hotel romanaUz sve sadržaje koje zahtijeva visoka kvaliteta usluge – restorani, barovi, dječje igralište wellness, suvenirnica, plažni objekti, hotel će interijerom odisati obiteljski čime se također želi postići što ugodniji odmor uz more. Za sada se računa na najmanje stotinu dana popunjenosti. Obzirom da postoji veliko zanimanje skandinavskih umirovljenika za zimovanje u Makarskoj očekuje se cjelogodišnji rad turističkom kompleksa Romana. Gujinović ističe kako će u svibnju biti završena izgradnja stotinjak apartmana, što je prva faza. U drugoj fazi će se raditi hotel, čime će kompleks na ovom atraktivnom dijelu Makarske 2017. postati zaokružena cjelina. Otvaranje ovog turističkog kompleksa donijet će nova radna mjesta. Za početak priliku za zapošljavanje imat će njih stotinjak, a Gujinović kaže da se svi zainteresirani mogu javiti na natječaj koji će biti idući tjedan objavljen na Zavodu za zapošljavanje Ispostava Makarska i portalu Moj posao. (Makarsko Primorje)

1 KOMENTAR

  1. Bravo, Marinki Suliću i ini! Dobro su te zbog ovog proekta oplačkali?! Na dušu im. Konačno vesela vijest o zapošlavanju. Bog vas blagosovio, nadam se poslu!

  2. Biljana Puharić -ODO Makarska, osporila pomorsko dobro ispred Hotela Romana ,a da nije bilo podmećanja i opstruiranja investicije hotela, danas bi radnici Hotela Romana djelili jubilarne nagrade za 10 godina radnoga staža.

  3. Nije samo ODO osporavalo, već i cielo brdo korumpranih iz mjerodavnih institucija. Korumpirana gamad, bio sam na potipsivanju projekta sa španolcima, hotelskog kompleksa Romana. Važno da je Puharić dobio koncesiju na pomorsko dobro, ispred Deep-a, a pomorsog dobra nije bilo?! Bog im dao još kuća, stanova, auta, zlata, dijamanata, ali neka dadu da i drugi žive u skladu sa Zakonom. Pokrivaju lopove i plačkaše, love sirotinju da bi opravdali statističku kvotu. Nije isto, kad jadni narkoman, orobi kiosk i uzme nekoliko šteka cigara, kao što netko uništi Cijelo gospodarstvo grada i države.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime