Nekad krovna udruga svih blokiranih građana, udruga Blokirani, danas proživljava svoje najgore dane. Umjesto da zastupa interese svojih članova, predsjednica Udruge Miriam Kervatin otvoreno se stavila na raspolaganje HDZ-u što je vidljivo iz priopćenja njihovoj  na službenoj web stranici http://www.blokirani.hr/ u kojem su iskazali punu podršku reizboru Kolinde Grabar-Kitarović za predsjednicu RH

Onu istu predsjednicu koja ama baš ništa nije učinila za blokirane građane tijekom svojeg mandata. Gdje je Kolinda bila kada su njeni građani završavali na ulici? Da li je spriječila koju deložaciju? Gdje je bila kada se mijenjao Ovršni zakon na gore? Kolinda je toliko puta blokiranim građanima okrenula leđa da je sramotno da Udruga koja sama sebe naziva glasom blokiranih građana upravo staje uz nju. Osim toga Kolindinu kampanju financirao je odvjetnik Šunjić sa 30 000 kuna, a o njenim izjavama o Hanžekoviću da ne pričamo.

Udruga Blokirani produžena je ruka HDZ-a. Dokazali su to više puta. Tako je npr. njihova predsjednica Mirjam Kervatin bila 2015. na njihovoj listi na parlamentarnim izborima RH. Završni udarac udruge Blokirani je bilo potpisivanje sporazuma sa HUAN-om, Udrugom ni manje ni više zloglasnih Agencija za naplatu potraživanja. Također treba podsjetiti da je Kervatin za HDZ odradila i prljavi posao u kampanji za europski parlament, kada se kandidirala kako bi oduzela dio glasova. Već tada članovi su počeli napuštati Udrugu svjesni da ona više ne štiti njihove interese. Tako da je danas upitno koga udruga Blokirani predstavlja.

Mi iz udruge „Ovršni“ zelimo upozoriti i upoznati javnost sa činjenicom da nismo nikada sa njima imali nikakve veze niti dodirnih točaka, a kamoli suradnju.

Obzirom da su ljudi zbunjeni te mnogo upita dobivamo oko cijele situacije, dužni smo skrenuti pažnju na to da mi u svome nazivu nismo nikada koristili riječ blokirani, već smo iznikli iz inicijative OVRŠNI USTANAK i prerasli u Udrugu kojoj je naziv „Ovršni“. Ostajemo dosljedni sebi te se ne klanjamo ni priklanjamo nikome, već smo jedini koji se uistinu volonterski borimo za ovršene građane.

Sa gnušanjem i prijezirom gledamo na činjenicu da udruga Blokirani na predsjedničkim izborima podršku daju Kolindi.

Udruga Ovršni

1 KOMENTAR

  1. Stražnjicu bi dali (i redovno i daju) kako bi bili što bliže marčapijskom stolu gdje se dijele halje popljačkane nam Domovine, ne bi li im pala koja mrvica sa stola. Politička prostitucija u Hrvatskoj je najrazvijenija privredna grana, a njezine prostitutke gladne i na sve spremne.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime