Tomislav Letinić je novi direktor Tržnice Zadar od 27.prosinca 2017. godine, imenovala ga je Skupština društva, u prijevodu HDZ…

Ne ulazeći u stručnost, sposobnost i podobnost novopečenog direktora Letinića, zabrinjava metodologija imenovanja novog direktora nakon natječaja na kojeg se osim Letinića javio još jedan kandidat. Ni Grad Zadar kao vlasnik Tržnice, a ni članovi Skupštine koji su uglavnom postavljeni po stranačkom ključu nisu ostavili Letinićevom protukandidatu mogućnost žalbe na rješenje o imenovanju novog direktora. Čudno je da dužnost direktora Tomislav Letinić preuzima danom imenovanja što je neneuobičajena praksa. Inače, u tijeku je masovno uhljebljavanje kćeri i sinova lokalnih HDZ-ovaca kao i županijskih i gradskih vijećnika HDZ-a u gradske i županijske tvrtke, mahom bez natječaja o čemu ćemo uskoro izvijestiti naše čitatelje…(NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

  1. kakav covjek moras biti da bi bio clan hdz a ,,moras biti dno dna karakterno i moralno ono bas govno o covika ,,na primjer kao sta su andrija plenkovic ili miro mucic ista je to sorta plisova u dusi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime