Na današnjoj sjednici makarskog Gradskog vijeća Verica Raos, vijećnica HDZ-a koju članovi stranke i ne podržavaju, opet je bombardirala pitanjima na koje nitko nije želio odgovoriti.

Prvo pitanje odnosilo se na  nevjerojatno visoke troškove Turističke zajednice Makarska kojoj je na čelu gradski vijećnik i koalicijski partner vladajućih Tonči Lalić, a predsjednik je zapravo gradonačelnik Tonći Bilić. Verica Raos je tako navela da je TZ grada Makarske platila 10 tisuća kuna za čišćenje Trga Kobaca na Zelenci iako je riječ o maloj spomen ploči na jednom kvadratu zemljišta u središtu kružnog toka, a isto tako je za čišćenje rive ispred zgrade Gradske uprave potrošeno 30 tisuća kuna. Uređenje kamena ispred ureda TZ-a plaćeno je, tvrdi Verica Raos, 25 tisuća kuna,  odlazak na sajam u Stuttgart: 26 tisuća kuna, postavljanje reflektora za noćno kupanje 32 tisuće kuna, svijetleći displeji i welcome tabla 110 tisuća kuna! Zatečeni podacima i pitanjem, gradonačelnik je poručio da će odgovoriti pisanim putem, no to se nikad nije dogodilo, pa teško da će Verica Raos ovaj piut dobiti konkretne odgovore.
Nije bilo lako ni Lori Veličković koja nije znala konkretno odgovoriti Verici Raos prema kojem argumentu Grad useljava u zgradu bivšeg Merkura 5  obzirom da je sudski postupak za utvrđivanje vlasništva još u tijeku.
Posljednje pitanje Verice Raos odnosilo se na astronomske račune koje Grad Makarska plaća odvjetničkom društvu Antičević-Marinović iz Zadra, a u međuvremenu je pr. izgubljen  spor sa tvrtkom Aqua Alfa u vrijednosti 4,3 milijuna kuna. Zahvaljujući skupo plaćenim odvjetnicima, Grad Makarska će morati platiti i odštetu tvrtki Migros s kojom su prije nekoliko dana izgubili spor. Nasuprot tome, u Gradu Makarska radi 13 pravnkika kojima gradonačelnik Tonći Bilić ne vjeruje, pa se Verica Raos javno zapitala jesu li ti ljudi onda tehnološki višak  odnosno za što zapravo dobivaju plaću.
Tonći Bilić, naravno, nije znao odgovoriti ni na to pitanje…

1 KOMENTAR

 1. Muka vas je uvatila, pa sada trujete po zeni. Zasto nije dobila odgovor na niti jedno pitanje. Zapitajte se? Sve ce to doc na svoje i na naplatu

   • Evo ću ti ja reći- ova koalicija SDP-HDZ NA CELU Bilić-Brkan će ropotarnicu skupa sa švima iz obe partijske strake.
    Za vas je mila majka zatvor,zato ćemo predložiti Goli Otok da se ponovno otvori kako bismo vas sve mogli smjestiti.Naravno da se međušobno razmnožavate,a pritm da nam NEZAGADITE dalje GENETSKI KOD……

 2. Halo primitivčino,ti si jedna obična ništarija.Nisam ljubitelja ove žene ali kretenu HALÒOOO DEBILČINO.Kad pises takove bljuvotine daj svoje puno ime i prezime…
  Vidučiću SKIDAJ OVE KOMENTARE……

 3. Zar je bitno tko joj piše pitanja ako su pitanja na mistu? Zasto vrijeđate ženu? Imate li kući majke žene kćeri,pitate li se puše li one nekome kurac kako vi kažete za Vericu?!? Sram vas može biti,vjerujem da vi koji to pišete nemožete ga fignuti niti uz pomoć Viagre. Sram da vas bude.

 4. A ti šta spominješ 6 razreda ti si siguran sam završio svih 8 i nakon toga se učlanio u partiju a kada je došlo vrime onda i u HDZ. Bitno ja znati navrime izabrati.

 5. Zamislite uzorite članove partije koji rigaju svoju utrobu radi vijećničkih pitanja. I to na jednu ženu, vijećnicu, koja samo pitati najmanji dio ogromnih makarskih pljački. Što mislite kakvo im je stanje u kući, što mislite koliko misečno troše na plaćanje prostitutki, posuđuju lovu da im mama i žene ne znaju.
  U ovakvo blato je najniža ljudska vrsta bacila Makarsku, jer su svojim bolesnim karakterima laktanja i korupcije domogli vlasti. Sram te reći u kojem gradu živiš.
  Krajnje je vrime da se okupi ljevica, desnica, sredina i svi ostali pošteni i čestiti, i iskorini strašnu kugu i koleru kojom su ovi grabežljivci zagadili svaku stopu Makarske. Triba ih istirat iz grada i iz države kao u stara vrimena zaražene neizlječivom bolesti. Njima su od rođenja vijuge u moždanoj masi ispeglane, svaka sudska kazna za njih je premala

 6. Imate kod kuće , žene i kćeri koje će sutra postati žene .
  Ovaj portal i priče iz Makarske čitaju u cijeloj Hrvatskoj , usrdno se molim i nadam da će ga pročitati i predsjednik Plenković te sukladno ovlastima raspustiti nešto što više ne mogu zvati svojom strankom (hdz) . Izbori dolaze , glasači biraju .

 7. Komentari onih koje svrbi istina o HDZovcima i TZ su lice i naličje politike, misli i djela glavnih u stranci Bebeka i Mendeša. To su njihove hijene u obrani love.

  • Zaboravio si Brkana učenika Bebekovog i ostalih kretena koji teroriziraju 85% članstva HDZ-a.
   Sramotno da sramotnije nemože biti.Kakav otac Kišo takav sin Drkan……

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime