Goran Vranješ nakon incidenta sa Antom Bilićem, direktorom Makarske obale d.o.o. snimio je jučer novi video iz kojeg se vidi da su vrata ovog gradskog poduzeća zaključana unutar radnog vremena

Podsjećamo, Ante Bilić je prije par dana prijavio policiji Gorana Vranješa zbog navodne prijetnje, a onda je i Goran Vranješ kazneno prijavio Antu Bilića policiji. U međuvremenu Goran Vranješ ne odustaje. Kao privatni poduzetnik, podnio je određeni zahtjev Makarskoj obali koji mu, tvrdi, do danas nije riješen. Stoga s vremena na vrijeme navrati u prostorije Makarske obale da vidi u kojoj fazi je postupak.

Najčešće Ante Bilića, tvrdi Vranješ, u službenim prostorijama nema, ali ga se, kaže, može vidjeti u okolnim kafićima. I jučer je Goran Vranješ pokušao doći do Ante Bilića nešto prije podne, no naišao je na zaključana vrata.

– Za koga su uređene službene prostorije Makarske obale? Postavljeno je čak i podno grijanje, uložili se veliki novci, a direktor šeta po gradu. Nejasno je za što taj čovjek prima plaću. Ako nema pametnijeg posla, neka barem dok šeta obalom pokuša riješiti problem izmeta. Evo, kad sam išao prema njegovom uredu, morao sam zaobilaziti pseći izmet. Dajte, kapetane Biliću, budite od neke koristi!, kazao je Goran Vranješ.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime