Vrgorački HDZ želi predsjednicu Grabar Kitarović u izbornoj kampanji, pobunili se nezavisni

0

Kako su se pojavile neke najave da bi na Tinove dane možda mogla doći predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, što bi nedvojbeno bilo iskorišteno u predizbornoj kampanji HDZ-a, ostale političke stranke odlučile su “okrenuti pilu naopako” te također pozvati predsjednicu da dođe, ali kako bi svojim dolaskom sudjelovala u smanjenju podjela koje su se pojavile.

Neslužbeno doznajemo da je e-mail Predsjednici poslao i lokalni SDP, pišu Vrgoračke novine. Evo što su članovi Nezavisne liste mladih napisali Predsjednici Grabar Kitarović:
“Poštovana i cijenjena Predsjednice,

Ponukani Vašom čestitkom za Dan državnosti ali i vašim javnim istupima, odlučili smo Vam se obratiti kao članovi Nezavisne liste mladih iz Vrgorca, a sve za dobrobit našeg jedinog i voljenoga Grada. S obzirom da je u Vrgorcu u tijeku predizborna kampanja te da je Grad pun podjela i podmetanja, htjeli smo Vas zamoliti da upravo Vi dođete u naš Vrgorac i svojom pojavom i svojim ugledom pozovete na zajedništvo baš kao što ste to učinili i u vašoj čestitki na poseban dan za sve Hrvate.

Smatramo kako je dosta podjela i kako Vrgorac nije zaslužio da se na krajnje bezobziran način prozivaju i etiketiraju oni koji su odlučili podržati drugačiju politiku, oni koji su odlučili dati svoju podršku mladim ljudima koji su spremni uložiti svoje znanje i energiju za bolji grad. Prigodno, u tijeku su i Tinovi dani u našem gradu pa bismo bili počašćeni kada biste mogli baš u vrijeme Tinovih dana posjetiti naš grad i kao predsjednica svih građana Republike Hrvatske pozvati na zajednički rad za bolje sutra, kako našeg Vrgorca tako i svih gradova i općina diljem lijepe naše. Građani Vrgorca Vas trebaju.

Pokažite svima da ste predsjednica svih, bez obzira u kojoj stranci ili udruzi se oni nalazili. Pokažite da nije važno iz koje stranke dolazi gradonačelnik nekog grada nego da je važno da je on sposoban i spreman pripomoći prosperitetu i napretku lokalne sredine u kojoj djeluje. U našem gradu ste uvijek dobrodošli i sigurni smo da će Vam Vrgorčani pripremiti toplu dobrodošlicu. Hvala Vam.

S poštovanjem,

Nezavisna lista mladih”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime