Emisija Andree Buče Stani na otoku! o Dugom otoku koju je logistički podržala TZ Zadarske županije prikazat će se u rujnu u udarnom terminu HTV-a 1

Nakon Stani u Lici! te Stani v Zagorju!, ove jeseni u prime time terminu prvog programa HRT-a, prikazivat će se treća sezona serijala Stani!  redateljice Andree Buče. Ova sezona pod nazivom Stani na otoku! posvećena je otocima i započinje prikazivanjem emisije o Dugom otoku.

Serijal je jedna od najgledanijih emisija na televiziji, a njegova popularnost obilježena je i ulaskom u finale Zlatnog Studija. Svojim neposrednim pristupom autorica Andrea Buča ne samo da gledatelje uvlači u dijelove Hrvatske koje uz nju otkrivaju, već ih i potiče na put prema prikazanim destinacijama. 

Prva će se epizoda treće sezona serijala Stani! posvećena Dugom otoku prikazati premijerno 19. rujna 2022. godine. na HTV1 u 20.10 sati. Emisija se na Dugom otoku snimala tijekom lipnja prošle godine, a snimanje su logistički pomogle Turistička zajednica Zadarske županije i Turistička zajednica Dugi otok. 

Posvećena detaljima i originalnom pripovijedanju Andrea Buča  u ovoj će epizodi trajanja 26 minuta otvoriti prozor u otočki život i sve njegove specifičnosti, te publici donijeti uvid u tradiciju, kulturu i ljude jednog od najljepših otoka u Zadarskoj županiji – Dugog otoka.  

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime