Željko Šoša (59), zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Zadra i županijski vijećnik HDZ-a, već dva dana nalazi se u prostorijama zadarske policije gdje se nad njim provodi kriminalistička istraga zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protupravnog oduzimanja slobode 32-godišnjoj M. K. iz Zadra.

Riječ je, kako neslužbeno doznajemo, o bivšoj Šošinoj zaposlenici u JVP Zadar s kojom je bio u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi. Veza se nedavno okončala, navodno na njenu incijativu, što Šoši očito nije bilo po volji. Počeo ju je proganjati, susretati na javnim mjestima i opsjedati. Sve je kulminiralo prošlog tjedna kada je Šoša pozvao M. K. na razgovor u njegovu kancelariju. Nakon nekog vremena 32-godišnjakinja je htjela izaći iz prostorije, no on se ustao i zaključao ured spriječivši je da izađe. M. K. je Šošu prijavila policiji u ponedjeljak, nakon što je nekoliko dana trpjela njegovo malteretiranje. ispričala im je cijeli događaj, a policija je nakon toga privela Šošu na kriminalističko istraživanje. (Slobodna Dalmacija)

1 KOMENTAR

  1. Majo, dvi godine s oženjenim muškarcem, a kćeri njegove tvojih godina… A i ti udana, majka… Bolje da si ga pustila da otključa nego da sramota tvoja i njegova izađe vani…

  2. Matea, brakove je uništio Šoša koji godinama ganja ženske i o tome cili grad bruji, a svoj brak je uništila Maja koja je svjesno kao udana žena i majka krenula u ljubavnu vezu s oženjenim muškarcem.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime