Zbog Biciklijade u subotu za promet zatvorena riva

0

U organizaciji Savjetovališta Lanterna i Biciklističkog kluba Makarska u subotu 30. svibnja od 9,00 do 12,00 sati na gradskoj rivi u Makarskoj održat će se tradicionalna Biciklijada.

Riječ je o jednoj od najvećih manifestacija ove vrste u Republici Hrvatskoj koja je prošle godine okupila čak 570 sudionika svih generacija, a posebno najmlađih. Pokrovitelji manifestacije su Grad Makarska, Turistička zajednica grada Makarske i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. I ovogodišnja 13. tradicionalna Biciklijada, a na oduševljenje svih sudionika, na jedan dan promijenit će sliku centra grada: umjesto motornih vozila gradskom će rivom zavladat će bicikli, romobili, role i skejtovi. Početak manifestacije je u 9 sati kada će se dijeliti brojevi i majice, a nakon toga će nastupiti Gradska glazba Makarska. Start Biciklijade je u 10 sati, a u sklopu programa bit će organizirana lutrija i zabavni program koji će voditi Joško Marče. Dan uoči manifestacije, u petak 29. svibnja od 19,00 sati ispred zgrade Grada bit će organizirana radionica servisiranja bicikla te zabavni program, a u 21 sat na rasporedu je koncert grupe ‘Ona i asistenti’.

Posebna regulacija prometa

Zbog održavanja Biciklijade 30. svibnja bit će zatvoren promet rivom(od Mercesa) od 7,00 do 12,30 sati zbog čega se mole građani da na vrijeme izmjeste svoje automobile jer će u protivnom to učiniti nadležna služba o njihovom trošku, upozoravaju iz makarske Gradske uprave.

Promet će od 10,00 do 10,30 sati biti zatvoren i u sljedećim ulicama:

– od Gradskog sportskog centra do križanja ulica Franjevački put i Stjepana Ivičevića

– Ulicom don Mihovila Pavlinovića

– Ulicom Ante Starčevića do autobusnog kolodvora (kružni tok)

– Ulicom kralja Zvonimira (od Tommyja) do gradske rive

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime