U samom centru grada novo renovirani restoran Point u vl, Radovana Jurića, svojim dimom iz ventilacije tjera goste iz obližnjih apartmana, tvrde čitatelji portala Megamedia

Iako restoran posluje još od 1982.godine i uživa određeni ugled, otkako je posao od prijašnjeg vlasnika Radoslava Jurića preuzeo njegov zet Ante Matić, vlasnici stanova na Kačiću neprestano se žale.

Zbog nestručno izvedene ventilacije restorana “Point” na Kačićevom trgu u Makarskoj, negoduju i vlasnici stanova, ali i njihovi gosti

– Nakon što je nelegalno probio rupu u stanu iznad restorana i sproveo ventilaciju nisko, a ne je izveo na krov, susjednim apartmanima zbog mirisa roštilja i kuhinje gosti se žale i negoduju, kazala nam je jedna čitateljica.

– Sve smo prijavili inspekcijama i ostalim nadležnim službama te očekujemo da će buka sa ventilacije i mirisi biti riješeni po standardima, a ne da ni vrata od apartmana ne možemo otvoriti, a da nam ne ulazi dim sa roštilja, kazao nam je jedan čitatelj.

18 KOMENTARI

 1. Lako je udbašima raditi kao i Kučekovićki bez dozvola. Udba je naša sudba, a gosp. Marija slavna oprala lovu iz Vodovoda skupa sa srpskim lobijem za barikade u Kistanjama 91…
  Šugu udbašku triba vratiti odakle je došla….

 2. Radovan Jurić u Njemačkoj je pare zaradio, radeći kao konobar i cinkajući hrvate UDBI. Za nagradu je dobio zaštitu pri kupovini kuće i prostora di je restoran.
  Šta je sve tada mogao pamtimo mi stariji, a znamo ko ga je i štitio.
  Pa misli kako je onda da će i danas uzrupirati sve. E nećeš razbojniče i judo hrvatskog naroda.

 3. Gospođa Jurić je toliko zla napravila familiji pok brata, koji je bio čovik i gospodin za razliku od nje i muža joj.
  Laka mu zemlja, a ona svoju mora dočekat.

 4. Ne triba mu se u crkvi sakrivati, suze mnogih su pale na njega.
  Sve će isplivat, šta su on i brat činili napaćenome narodu.
  A di je bija 91. Kad su naši ginili. Di si bio Radovane?

 5. Članak je pravi seoski članak. Ne može se ni nazvat novinarskim člankom. Neću uopće ulazit u temu a kao što vidim od svih komentatora, nisu ni oni… zanimljivo je pročitat komentare, podsjetit se kako živim gdje živim i kako u društvu vrebaju mutanti zlih baba i još neke životinjske vrste utjelovljene u ljudska tijela…
  mindset: samo da pljunem otrov, ksksss
  Eto jedan komentar iz stvarnog svijeta. Ajmo sad gorespomenuti, nabacite kontru 🙂

  • Tugo u pravu si i za pitam se i sama gdje to živim. Tugo, ali mislis da nema istine i u tim komentarima, ne čijim frustracijama, ne čijoj patnji, da nije netko zaplaka od postupaka ove familije, da nije netko pokušan bit uništen od članova familije Jurić?

 6. Topla preporuka ovom krasnom portalu da ukinu anonimne komentare i broj komentara koje osoba moze ostaviti jer ovako otvaraju mogucnost da osoba s pod raznim imenima klevece s ozbiljnim optuzbama zbog posve osobnih razloga.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime