Na stolu makarskog gradonačelnika Tonćija Bilića našao se vrlo oštar zahtjev jedne odvjetnice iz Makarske koja traži pokretanje stegovnog postupka nad prometnim redarom Tonijem Skakom.

Kako ekskluzivno doznajemo, odvjetnica Ana Barnjak informirala je gradonačelnika Bilića o, navodno, nezakonitom postupanju Tonija Skake kada je prije više tjedana poslao jednoj gospođi iz Makarske (podaci poznati redakciji, op.a.) „upozorenje za vrijeđanje“?!
Istražili smo o čemu se radi i doznali kako je gospođa imala verbalni sukob sa jednim gospodinom koji se inače druži sa spomenutim prometnim redarom. Nakon završene svađe, a kojoj nije bio prisutan Skako pa tako nije mogao ni vidjeti ni čuti što se događalo, gospodin (podaci poznati redakciji, op.a.) o svemu je izvijestio svog poznanika Skaku koji je brže bolje poslao ovoj gospođi Upozorenje!
Začuđena i šokirana gospođa se išla žaliti Skakinom šefu, Draženu Nemčiću kojem je ostavila original Upozorenja na njegovo obećanje da će riješiti situaciju i da dođe opet za par dana. Kada se gospođa ponovno obratila Nemčiću s pitanjem je li išta riješio, uslijedio je novi šok. Original upozorenja je netragom nestao, a ona je dobila novo Upozorenje!
Vidjevši da je vrag odnio šalu, angažirala je odvjetnicu smatrajući da su prekršena njezina ljudska i druga prava, a sama odvjetnica je navodno, kako doznajemo, mišljenja da se ovdje radi o zloupotrebi položaja i da bi Skako trebao dobiti otkaz zbog svog postupka.
– Naime, ni jedan komunalni redar pri Gradu Makarskoj ne može izdavati takvu vrstu upozorenja tim više ako nije nazočio incidentu. Toni Skako najmanje jer on je tek prometni redar koji kao takav prima plaću od Grada Makarske iako do danas nije formirano Prometno redarstvo. Drugim riječima, Toniju Skaki su ruke vezane i on ne može nikome pisati kazne, upozorenja i sl, tvrdi naš izvor.
Doznajemo i to da je ista odvjetnica protiv Tonija Skake podnijela i kaznenu prijavu, a navodno bi na sudu zbog svega mogao odgovarati i Dražen Nemčić!

1 KOMENTAR

 1. Ne mogu virovat u koje krajnosti se upuštaju ti tzv.redari …Zar si stvarno umisljaju da su Bogovi i prelaze sve granice normale….

 2. Zasto ne pisete da to govno na parkingu na Sinokosi cilo lito u hladovini besplatno drzi parkiran svoj auto jer kuci nema mista za goste i njega.
  Nitko od drugih redara to ne radi nego jedino taj kreten al i njemu krila padaju. A kako i neće ko bure je

 3. inteteresantno je pročitati objavljeno! O Skaki, nemčiću i drugim komunalnim radarima, ne bi gubio vrijeme i prostor. Komunalni redari su dobili dozvoljenje o Tonća Bilića i Lori-Lole Veličković, svakim danom se susrečem sa njihovim ispadima, al je bolji Mračević i ostali?! Odbjetnica Ana Barnjak, koja radi za odvjetnički ured odvjetnika Darija Vitlića, kojem krnji njegov ugled i čim se ona sve bavi, govori o Vitliću. Odavno bi njihov ured trebao zbog nje biti zatvoren, što ne znači da om istom Uredu neće biti obaviještni nadređeni.

 4. E moj Skako.
  Nema vise uzimanja stiklica, dopicnjaka itd na Peskeri. Kćerka će se tanje oblačit…Ha, ha, ha… Može li oskudnije???
  Jedva cekan da dobijes otkaz jer si dugo glumio lokalnog serifa djubre jedno beskarakterno.
  Kus cigane jedane.

  Ime: Korisnik s Peskera koji je svjedocio ovome sto pisen.

 5. Upravo čekamo da se javi Toni Skako i iznese svoju obranu ili da se javi neki potpuno nepoznati komentator ( opet pišem Skako ) koji će stati u obranu Skake i njegove časti.

  P.S. Budeš li me vrijeđao i psovao mi obitelj budi uvjeren da ću ti izdati UPOZORENJE, pa ćeš vidjeti s kime imaš posla.

 6. Jubija je Franjinu sliku, diza je Bebeka na ramena prilikom pobjede na lokalnim izborima jedne godine, glumio je velikog Rvata.
  Polako je na sve to u sto je on nekad vjerovao pljunuo.
  Iz auta mu se cuju tonovi srpske muzike ( toliko o velikom Rvatu ), Franje se vise kao i mnogi kojima se pruzila prilika prikljucivanju vodećima i punjenju vlastitog džepa ( primjer Peškera ) i ne sjeća.
  Ocito je i on od onih: Kako vitar puse.

 7. Dražen Nemčić, šef komunalnih redara, mlin o svakog žita, to mu je bio i ostao otac Slobodan Nemčić, koji je nakon 1995. godine promijenio ime u Ivan, a tako mu se zvao njegov prepošteni otac, koji se sada okreče u grobu kakvi su mu naslijednici. Tužno i žalosno tko sve radi u ovom Gradu, nije bolje ni u državi.

 8. Sva sreća pa je Skako bio šef kada se digla velika lova na Peškeri i kada su se forsirali nezakoniti otkazi dvojici komunalnih redara.

 9. Riješio se dvojice redara doduše NEREDARA korumpirane bagre ali samo zato da bih zaposlio svoga dugogodišnjeg prijatelja Matka Prgometa kojem je već osigurao posao u redarstvu poslije ljeta

 10. Tebi Gastreneroloze- kolika muda ima da otvoreno pritis osobi kako ćeš ga “ubiti”pa ti si za psihijatrije.Imas vrli HR sud pa zadovoljštinu tamo potrazi,dici i obitelj ničiju pa ni Skakinoj nesmijes prijetiti nesmije(ni ti ni ja ni nitko drugi)

 11. Dok kakim na toaletu iman obicaj da procitan sta se di desava. Danas mi se prisralo i tako ja citan kad nestade tariguza. Citan ja i citan i u jednom trenu mobitelom obrisen prkno. Seren ti se na ” novine ” s kojima prkno obrisat ne mezes.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime