Zbog održavanja Zimskog krnevala sutra (subota) 18. veljače će na snazi će biti posebna regulacija prometa. U vremenu od 12,00 sati do 20,00 sati za sav promet zatvara se Ulica kralja Tomislava – gradska riva, od trajektnog pristaništa prema istoku. Također, na dijelu gradske rive, od trajektnog pristaništa do zgrade Grada Makarske, neće biti dozvoljeno parkiranje

Od 14,00 do 17,00 sati bit će zabranjeno prometovanje Ulicom kralja Zvonimira, od križanja s Ulicom kralja Petra Krešimira IV.( kod Tommya) u smjeru gradske rive. Za vrijeme formiranja karnevalske povorke od 14,00 sati do prolaska, za prometovanje se zatvara i Ulica Neretvanskih knezova, od križanja sa Ulicom Ante Starčevića na Trećem mostu, nastavak Ulice kralja Petra Krešimira IV. do križanja s Ulicom kralja Zvonimira.

Okupljanje velikih maškara je u Ulici kralja Petra Krešimira IV.(kraj hotela Meteor), a polazak povorke prema gradskoj rivi planiran je u 15,00 sati. Ispred zgrade Grada Makarske, kao i svake godine, bit će održano predstavljanje grupa te tradicionalno čitanja testamenta i paljenje krnje na velikom mulu. Ispred zgrada Grada Makarske zabava se nastavlja uz koncert Giuliana i Diktatora, a nema sumnje da će se i ove godine fešta do dugo u noć nastaviti i u makarskim kafićima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime