Zdravko Mamić javio se redakciji portala Megamedia,danas u 17,30 iz Sarajeva odakle je otputovao u posjet bratu Zoranu u Ujedinjene Arapske Emirate

Nakon uspješnog plasmana Dinama u proljetni dio natjecanja Europske lige, očekuju se potpisi novih ugovora, transfera nogometnih nada. Dio hrvatskih medija sklono je represivnom aparatu komunističkih perjanica, a putovanje Zdravka Mamića prokomentirat će na svoj način. Zdravko Mamić očekuje da će posjet bratu Zoranu koji je trener u klubu Al Ain prvaku UAE zasigurno polučiti novim poslovnim ugovorima koji ce istovremeno doprinijeti prilivu dolara u proračun RH. – Trenutno braća Mamić predstavljaju veliki brend u svijetu nogometa. Medijski linč nad  hrvatskim nogometnim zvijezdama modus operandi je starih komunističkih struktura koje drže poluge pravosuđa RH, kazao nam je bliski prijatelj Zdravka Mamića.

1 KOMENTAR

  1. Onaj ko je posten nema ceg da se plasi i ostaje u domovini koju voli.Nek ase samo ne kune u obraz i postenje a isao je i u Medjugorje pa mu nema pomoci.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime