Verica Raos
Verica Raos

Na današnjoj sjednici makarskog Gradskog vijeća, najzanimljiviji je, kao i uvijek, bio aktualni sat na kojem gradski vijećnicvi mogu postaviti najviše tri pitanja.

Tako je HDZ-ovu vijećnicu Vericu Raos zanimalo koliko Grad Makarska zarađuje od tvrtki koje posluju na pomorskom dobru, pa joj je gradonačelnik Tonći Bilić pokušao obrazložiti tko sve ima koncesiju pa je javnosti otkrio da određeni profit ostvaruje i Jugolinija?!

Srećom, odmah se ispravio misleći valjda na Jadroliniju, no izazvao je podsmijeh dobrog dijela gradskih vijećnika. Zapravo je nevjerojatno da je Tonćiju Biliću uopće pala na pamet Jugolinija koja je još početkom devedesetih godina prošlog stoljeća osamostaljenjem hrvatske države promijenila ime u Croatia Line.

Ovo je bio logo nekadašnje Jugolinije koja je kao takva prestala postojati kad i Jugoslavija
Ovo je bio logo nekadašnje Jugolinije koja je kao takva prestala postojati kad i Jugoslavija

Dva oporbena vijećnika odmah su prokomentirala kako su mediji svojedobno izvještavali da Biliću na mobitelu svira jugoslavenska himna „Hej Slaveni…“, pa nije čudo da mu je Jugolinija još u glavi…

1 KOMENTAR

  1. Upala je i tebi sikira u med. Nit znaš šta radiš, nit zašto te plaćaju. Jedino znaš kad vozi jugolinija. Jadna ti majka i onome ko te je doveo tu. Pozdravi mi jugolinaše Crvena i Glavičicu

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime