Da li je Mladen Bajić prikrivao ratni zločin u Škabrnji 26 godina?!

0

Prikrivanje ratnog zločina postrojbi JNA u Škabrnji, jedno je od kaznenih djela koje se može staviti na teret Mladenu Bajiću bivšem Glavnom Državnom Odvjetniku Republike Hrvatske.

Ratko Mladić general JNA, fotografirao se u uniformi koja je imala sjajnu zvijezdu petokraku. Činjenica je da je Ratko Mladić kao oficir JNA, bio član Saveza Komunista Jugoslavije. Mnogobrojni članovi- djelatnici  DORH-a, 2017 godine , dakle danas bili su članovi SKJ., iste patrije, istoga obilježja  (zvijezde petokrake) onih koji su počinili ratni zločin u Škabrnji. Za pokolj u Gruborima Županijsko državno odvjetništvo Zagreb podiglo je optužnicu protiv Hrvatskog Viteza Željka Sačića, umirovljenog generala MUP-a, čovjeka koji u svom životopisu nema mrlje. Stavljalo mu se na teret da je lažirao izvješća o pokolju u Gruborima, te time prikrio ratni zločin, u kojem je ubijeno šestero civila. Navodi optužnice nisu bili utemeljeni, optužnica nije bila podignuta, ali je Željko Sačić bio uhićen, javno osramoćen, ponižen, kompromitiran, kriminaliziran kao čovjek. Postavlja se pitanje što je DORH, na čelu s bivšim članovima Saveza Komunista Mladenom Bajićem i ostalima činio zadnjih 26 godina u predmetu Škabrnja, u kojem je ubijeno 58 civila 8. studenoga 1991. godine. Da li se u predmetu Škabrnja radi o kaznenom djelu prikrivanja zločina Ratka Mladića, kao člana Saveza Komunista Jugoslavije? Masakr u Škabrnji  je ratni zločin za koji nitko do danas nije odgovarao zahvaljujući nečinjenju Mladena Bajića kao Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske i njegovih najbližih  suradnika DORH-a. Čitatelji portala Megamedia očekuju sankcioniranje- podizanje Optužnice protiv odgovornih osoba DORH-a, za kazneno djelo nečinjenja – prikrivanje kaznenog djela ratnog zločina u predmetu Škabrnja, u kojem je ubijeno šezdeset i dva civila.

1 KOMENTAR

  1. Pakirao Gotovini i ostalim časnicima HV-a s Karlom Deln Ponte. Vrijeme je da se procesuira Bajić,Mesić,Jodipović.Donošenje zakona Lex Perković je zločin kao i neprcusirsnje Crne Gore za zločin nad Dubrovnikom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime