Ante Pranić idejni je začetnik osnivanja nove političke stranke čija se osnivačka skupština očekuje 21.ožujka

Nova politička stranka imena Stranka s imenom i prezimenom okupit će brojna poznata imena kao što su Dalija Orešković, gospodarski strateg Josip Budimir, gradonačelnik Knina Marko Jelić, dizajner Boris Malešević i mnogi drugi. Prema pisanju medija, zalagat će se za sustavnu rekonstrukciju države na svim razinama radi upravljačke funkcionalnosti i usmjerenosti na građane, teritorijalni preustroj, antikorupciju, demografiju itd.

4 KOMENTARI

  1. Stranke i strančice, sve mesijanski programi i svijetla budućnost… a da mi Hrvati baš kao i ortodoksni Židovi, čekamo Mesiju…? Jer samo Mesija, slava njemu budi, nas može izbaviti od HDZa i njegovih hrvatskih pandana i od nas samih….

  2. Ideja pažnje vrijedna !
    Nastupom istaknutih pojedinca u medijima, dolazimo do još jedne potvrdne činjenice, a ta je da Hrvatska, osim prirodnih bogatih resursa, ima i brojne pojedince visoko intelektualnog potencijala. E sad, još samo da se osmisli sustav kako da ih se skupi za isti stol, umjesto ovih dosadašnjih politovirusa, mogla bi biti ovo rajska zemlja.

  3. Pante Pranjića “Dobra ideje”,još samo da se udruži sa drugom “nediraj te mi ravnicu”, i dadu ime stranci: “Ivan Gaćo”, uzmu pravnike kaj su poslije zatvora na Golom otoku radili za UDBU i špiru špiljara,eto ti jugo cenzure i jugo diktature kaj će s drugovima hdz i sdp izbacivati hrvatske Svetinje iz hrvatskih Ustanova, a dovlačit vučiće,kučiće,dačiće itd. a uskoro će i svetosavlje uvesti na pantovčak,a zvezdina petokraka i crvene stolice za crvene četničke svite crvenih “guzica” muških i ženskih već su postavljene,u pante pranjića dolini!

  4. Znaju da Most ispada na parlamentarnim izborima pa sad izmisljaju nove navlakuse. Steta postenih ljudi koji su nasjeli pa se uclanili.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime