Ava Karabatić se u realityju Parovi raspričala o slučaju koji ju je zamalo odveo iza rešetaka. Podsjetimo, starleta je prije nekoliko godina završila na optuženičkoj klupi zbog navodnog ucjenjivanja profesora koje je, kako je stajalo u optužnici, izvela u dogovoru s majkom i svojim dečkom.

Ava je sada iznijela svoju verziju cijelog slučaja. – Taj profesor je bio zaljubljen u mene, ali se nije zaljubio u moju ljepotu, nego u moj mozak. S njim nisam bila, jer je stariji. Kad sam našla dečka, profesor je to saznao i počeo mi pisati ružne poruke. Pisao mi je droljo, mali je svijet da se sakriješ od mene… Svašta još mi je pisao i prijetio mi -rekla je Ava te pojasnila da nikome nije željela otkriti kakve joj profesor poruke šalje jer, kako je rekla, nije htjela da on zbog toga ima problema.

Profesor Živko Nižić na sudu je morao objasniti kakav je odnos imao sa svojom studenticom Avom Karabatić
Profesor Živko Nižić na sudu je morao objasniti kakav je odnos imao sa svojom studenticom Avom Karabatić

Rekla je da je njen dečko sasvim slučajno saznao za to. – Njemu se ispraznio mobilni, pa sam mu ja pozajmila svoj. Tada je vidio sve te ružne poruke i bio je jako ljut što mu nisam rekla za to – navela je Ava te ispričala kako je upravo on počeo ucjenjivati profesora s njenog mobitela. Uzeo mu je prvo dvije tisuće eura, a zatim još sedam. – Te novčanice su bile obilježene. Ali nisu bile kod mene. Kod njega su bile. Tako je uhićen. Osuđen je na dvije godine zatvora, ali još nije otišao na izvršenje kazne – ispričala je starleta. Neko je na to dobacio da je u stvari dečko samo preuzeo krivnju na sebe, da im se ne bi sudilo kao organiziranoj grupi, jer bi u tom slučaju završili svo troje iza rešetaka i dobili bi mnogo više od dvije godine. – Nisam ja znala da je on to radio, on je pisao sa mog telefona – pravdala se Ava koja je s dotičnim dečkom nakon što je otkrila da je preko njenog mobitela ucjenjivao njenog profesora ostala još godinu ipo. (Slobodna Dalmacija)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime