Soraja Vučelić tvrdi da nema nikakve veze s prostitucijom, a da raskošan životni stil financira pametno uloženim kapitalom.

Kako javlja Kurir, jedna od najpoznatijih balkanskih starleta ustvrdila je da je prije nekog vremena dobila bogato nasljedstvo, a da novce nije uludo spiskala nego ih je unosno investirala. Međutim, blisko prijateljstvo sa Želkkom Rolović, osumnjičenom za organizaciju elitne prostitucije na crnogorskom primorju, kao i još par crtica iz Sorajine biografije kod mnogih je stvorilo dojam da se i ona bavi najstarijim zanatom. A evo što je Vučelićka rekla o tome.
– Elitna prostitucija je na estradi tabu tema godinama. Pjevačice, manekenke, fotomodeli, voditeljice, sve njih to prati. Putuju po svijetu, po egzotičnim ljetovalištima, a na slikama se ne vidi ni dečko niti ljubavnik, samo one. I onda se dovodi u pitanje otkud im sve to i ja to razumijem. Nikada se nisam pravdala, ali ja imam nasljedstvo i njime raspolažem. Nisam sav novac spiskala na provod i krpice nego uložila u kuću i apartmane na moru koje izdajem – rekla je Soraja.
Dotakla se i aktualnog sudskog spora sa Stanijom Dobrojević, koja je protiv Vučelićeve pokrenula postupak jer je Soraja izjavila kako je Dobrojevićeva oralno zadovoljavala izvjesnog Matiju.
– Moj svijet nema dodirnih točaka s njenim. Ne može mi biti rival netko ko nije u sferi mog interesa, izgleda, godina, među nama je ogromna razlika. Neću nikada shvatiti zašto sam njoj i sličnim djevojkama trn u oku i zašto se bave mojim likom i delom. Nikada se sa njom nisam družila, djevojke s kojima se družim nisu s estrade – rekla je Soraja. (Slobodna Dalmacija)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime