Zadarski gradonačelnik Branko Dukić, kako sam kaže, politički neuk angažirao je 2018.godine splitskog PR-ovca Jerka Trogrlića da govori umjesto njega, odnosno da mu piše što će govoriti

Čuveni Jerko Trogrlić, odnosno njegova tvrtka Vajt d.o.o. je za taj posao godinama iz mjeseca u mjesec dobivala 2.322,64 € (iznos uključuje PDV) od Grada Zadra unatoč negodovanju mnogih. Naime, Jerko Trogrlić, smatrali su mnogi, svojim angažmanom previše opterećuje gradsku blagajnu. Branko Dukić je neko vrijeme ignorirao nezadovoljnike da bi na potkraj 2021. godine ipak raskinuo ugovor sa navedenom tvrtkom iz Splita.

Međutim, Jerko Trogrlić je i dalje nastavio raditi za Branka Dukića u tajnosti što je prvi otkrio portal Megamedia. Ono što je ostalo nejasno, na koji način mu je za pisanje govora i priopćenja Grad Zadar plaćao kad formalno više nije bio na snazi ugovor o pružanju usluga.

Sada je gradonačelnik Makarske nakon dvije i pol godine mandata procijenio da ni on ne može bez PR-a, pa je angažirao Jerka Trogrlića koji će to građanima Makarske naplaćivati 2566,25 € mjesečno do daljnjeg. Skuplje nego Zadranima, ali proračun Grada Makarske koji pliva u milijunskim viškovima zbog toga neće biti opterećen.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime