Jedna od najpopularnijih FaceBook stranica u Makarskoj, Dnevna doza makarskog nereda blokirana je na tri dana zbog brojnih prijava

Tim povodom su se kreatori i autori stranice obratili redakciji portala Megamedia i tvrde kako su za blokadu odgovorni članovi mladeži makarskog HDZ-a. – Ne sviđa im se što objavljujemo pa nas stalno prijavljuju direkciji FaceBooka. Ne vidimo ništa sporno u našim objavama. Naše je ustavno pravo da imamo slobodu mišljenja i izražavanja. Konačno, pišemo istinu, a lokalnom HDZ-u kao nositeljima vlasti, istina najmanje odgovara, kazali su nam autori stranice čiji identitet s razlog nećemo objaviti.

Posljednja sporna objava odnosila se na članove makarskog HDZ-a koji su nedavno dobili angažmane u gradskim poduzećima Stambeno i Makarsku razvojnu agenciju. Čini se da je ta objava poprilično razjarila makarske HDZ-ovce koji su onda, tvrde nam autori blokirane stranice, krenuli sa prijavama. FaceBook automatski blokira stranicu zbog brojnih prijava dok se ne utvrdi je li došlo do kršenja određenih pravila ili nije, a do tada treba pričekati tri dana…

7 KOMENTARI

  1. …dnevna doza malo ili nikako ne piše o sdp kriminalcima i lopinama kao šta su naravno i u hdz partiji,…,Dakle proizlazi sumnja da ta doza nije baš normalno realna jer izgleda da primaju naknadu(crni novac) iz sdp-a naravno prikupljenu u kriminalu za vrime tonča bilića ,a sad i otog malog šupka glavicica koji misli da je pošten kao bebek,brkan i bilic,..

  2. Mozda se autori kriju iza ovoga usranog portala. Napadaju HDZ ,jer ga od početka napadaju, a ne pišu o seronjima iz SDP. U narodu se to kaže “ pila naopako”

  3. svi mediji su podmazani od vladajuće Partije, ZO ima pipke i podmazuje svukuda, a i Megamedija očito ima problema jer odavno ne spominje spodobu od baškovoškog načelnika npr, jer sigurno taj specimen tužaka i prijavljuje sve naokolo, a sudovi ZNA se čiji su i za koga rade. Kao i mediji, doktori, Policija i sve druge institucije… kako da se od tog RAKA očistimo, to ne zna ni Mesija.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime