Prije nekoliko dana se makarski gradonačelnik Zoran Paunović sukobio sa jednim sugrađaninom jer je nakratko ostavio automobil na mjestu predviđenom za dostavu

Međutim, nikako da reagira na Franu Filipetija, svog savjetnika za kapitalna ulaganja. O bahato parkiranju Frane Filipetija smo više puta informirali. Ovaj put Frane Filipeti otišao je korak dalje. Sinoć je parkirao svoj BMW na rivi preko puta zgrade Grada Makarske na mjestu koje je rezervirano za službena vozila.

Ne čudi što Paunović evo savjetnik parkira gdje ga je volja jer ga dosad očito nitko nije pravovaljano sankcionirao. Tako je ovaj put odlučio da može parkirati tik uz vozilo komunalno-prometnog redarstva usprkos jasno istaknutim prometnim znakovima da to ne može činiti.

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija
@mega-media.hr

2 KOMENTARI

  1. Filipeti nije Paunovićev savjetnik već šofer. Bilo je nezgodno da ga plaća kao nekvalificiranog šofera, pa ga plaća kao nekvalificiranog savjetnika.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime