Nakon pisanja portala Megamedia o skupljem prikupljanju, odvozu i zbrinjavanju otpada na području Obrovca, brojni građani uputili su prigovor tvrtki Loši d.o.o.

Podsjećamo, građani Obrovca požalili su se na skuplje račune odvoza otpada otkako je taj posao od gradskog poduzeća Infra Grad d.o.o., preuzeo privatni koncesionar iz Pakoštana, Loši d.o.o. Naš članak pokrenuo je lavinu prigovora građana i Grad Obrovac objavio je obavijest kojom priznaju grešku koncesionara prilikom obračuna i slanja krivih faktura. Kažu da će zato računi za mjesec listopad biti korigirani.

Ipak, i nakon reakcije građana i medija pod čijim je pritiskom Grad Obrovac objavio obavijest, i dalje ostaje gorak ukus u ustima. Nije jasno po kojoj logici su kontroverzni gradonačelnik Obrovca Ante Župan i njegovi suradnici oduzeli posao tvrtki koju su u ime grada osnovali te dali posao privatnoj tvrtki za godišnju naknadu od pišljivih 50 tisuća kuna. Ono što prosječnim građanima i čitateljima nije jasno, vjerojatno je jasno Anti Županu… (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime