Fotoreporteri portala Megamedia danas su bili na mjestu gdje je prije dva dana iz lovačke puške upucana šetačica

Kako smo ranije izvijestili, riječ je o ženi iz Makarske koja je lijepo i sunčano nedjeljno prijepodne iskoristila za šetnju Baškom Vodom. U jednom trenutku čuo se pucanj, a dio sačme završio je u ruci slučajne prolaznice. Zanimljivo, cijeli događaj odvijao se usred bijelog dana na plaži odnosno u neposrednoj blizini plažnog objekta Oseka i novoizgrađenog dječjeg igrališta.

Razgovarali smo danas sa žiteljima Baške Vode koji su zgroženi incidentom. – Sramota je kako su se ti lovci ponijeli. Kao prvo, ne može lovište biti tako blizu šetnice, plaže i dječjeg igrališta. Drugo, ovaj put imali su sreće. Lakše je ozlijeđena jedna žena, ali isto tako je sačma mogla završiti u glavi nekog djeteta ili je mogao stradati berač masline, govori nam jedan od sugovornika koji je želio ostati anoniman jer “što će reći načelnik Roščić”.

Razgovarali smo i sa majkom dvoje djece koja se danas zatekla u blizini mjesta gdje je upucana prolaznica iz Makarske. – Ma strašno! Nije mi jasno kako im je palo uopće napamet ovuda pucati. Čula sam pucnjavu i prošlu nedjelju prije događaja. Nevjerojatno je da su neki od tih lovaca mislili da će moći zataškati cijeli slučaj! Čudi i postupak prolaznice koja je čekala više od 24 sata da prijavi policiji da je upucana! Pa di mi to živimo?, zapitala se ova majka.

I ostali naši sugovornici se ne mogu načuditi da su se lovci spustili u naselje, da pucaju usred bijelog dana dok tuda prolaze brojni šetači….

4 KOMENTARI

  1. Ni u Sjevernoj Koreji ovog nema …Sramota …Pucao je nečak načelnika opčine Baška Voda Jure Topič konoba Panorama i pobjegao odmah kad je čuo da je prolaznica ranjena …

  2. Drage građanke i građani ….nepuštajte djecu na dječja igrališta koja se nalaze uz obalu na području opčine Baška Voda …Preopasno je …Fazane gađaju nečak Joska Roščiča Jure Topić kao i Nikša taxista iz sela Bast te Ljubomir-Glupomir također iz sela Bast …

  3. Hoće li im Policija oduzeti oružje? Hoće li ih poslati na psihijatrijsko vheštačenje? Hoće li se istražiti tko ih he upisao u lovačko društvo? Kako je simpatično postavljati pitanja i znati odgovore.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime