Redakciji portala Megamedia obratila se žrtva pucnjave u Baškoj Vodi čiji identitet u interesu istrage nećemo objaviti

Odmah na početku pisane komunikacije htjela je dati do znanja da ona nije državljanka BiH već da živi u Makarskoj. – Nismo htjeli dizati tenzije, nisu svi lovci iz Baške Vode krivi. A pogotovu ne onaj koji nam se obratjo. Ozljede nisu teške. Ali sigurno im treba biti opomena da paze što rade, ali nikako ne želimo ikoga prijavit. Ali nas, pogotovo mene, je dobro prepalo, ali hvala Bogu dobro smo prošli, izjavila je žrtva pucnjave koja je tek jučer otišla na policiju i prijavila cijeli događaj.

5 KOMENTARI

  1. A što reči …..Ljudi , na području opčine Baška Voda dok je predsjednik lovaca kreten i idiot po imenu Josko Roščić inače i nažalost još uvijek načelnik opčine, izbjegavajte šetnju uz obalu jer lovci vrebaju pljen …

  2. Idioti kao i njihov predsjednik Roščić…Pucati iz lovačke puške 10 metara od šetnice ? Pucati u fazana na zemlji ? Raniti prolaznicu i pobječi ? Strašno ….

  3. Izbjegavajte šetnju uz obalu u Sjevernoj Koreji pardon opčini Baške Vode …iza grma vreba lovac Jure inače nečak Joska Roščiča …Puca u fazane iz obisti pa makar bili uz šetnicu ..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime