Na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća Grada Makarske, gradonačelnik Bilić podnijet će izvješće o radu za prvu polovicu ove godine.

U izvješću gradonačelnik Tonči Bilić kao jedan od najvećih uspjeha navodi sustav oborinske kanalizacije na Zelenki, rekonstrukciju upravne zgrade na Sportskom centru te projekt izgradnje žičare Makarska-Biokovo.
Nevjerojatno, ali gradonačelnik Bilić hvali se i nezakonitom sistematizacijom radnih mjesta zbog koje je Grad Makarska pod povećalom istražitelja, a istaknuo je i osnivanje Makarske razvojne agencije MARA koja dosada, koliko je poznato, nije uspjela privući ni jednog jedinog investitora u Makarsku. Izvješće gradonačelnika možete u cijelosti pročitati ovdje:Izvješće Gradonačelnika za I polo. 2015

1 KOMENTAR

  1. bezskrupolozni gad koji nema osjecaja za grad i ljude u njemu zajedno sa svojom jugokomunistickom partijom koja usput gladi i podilazi komunistima iz hdz-a sa kojima ispod stola usko surađiva svima iza leđa,a u toj njihovoj surovoj politici su najodgovorniji jugonostalgicar i komunjara lalic zajedno sa cetnikom bajicem koji ujedno prezire nas grad i hrvatsku sirotinju…nicija nije svirala vjecno pa nece ni njihova .

  2. Obzirom da sam shvatio da se pokušava napraviti nezakonita gradnja na Sportskom centru, jer se nelazi u ZELENOJ zoni, kako bi Bilić ugrabio sredstva od Parka prirode, mene je maka i doveo svoga Velimira Vidak Buljana. Naravno ništa se to ne bi moglo da nije mađioničara Ognjena Radića. Di si Cvitane, pogledajte šta Ognjen ima sada i šta je ima 90-tih.??????, a nije sam, mnogi su oko njega takvi. Kakvi komunisti, jugonostalgičarai to je samo mafija. Matom Jujnovićem pokušavaju napraviti isto na Dugišu, izgraditi Benzinsku crpku u zelenoj zoni, Kako bi brže izgorila Osejava te “novokomponirani bogatuni” sagradili višekatnice to Brale, to.

  3. laže, nerad i bezakonje je glavna karekteristika ove vlasti. Za njih je udspijeh što im je korumpirana službenica odradila zahtev za nadzor zgrade-ce u zelenoj zoni?! To sam do bila potvrdno da će biti dozvolena gradnja prie nego što je upućen Zahtjev za nadzor. Zna se koliko je i tko dobio dio kolaća- Kamcelarije PP i apartmani u Zeleno zoni?! Zelenka pliva gore neg se e popravlala. Jedino su propustili u izvešču, kakop su danas na Groblju u Velikom Brdu, na ukradenu tuđu zemlju, betonirali rupe po asfaltu, i kosili travu, i to nekoliko sati prrije ukopa jedne ugledne i poštene građanje. Nije njima zbog Groblja već zbog izbora. Tužnu ali istinito.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime