Izreka „Nitko ne pozna budućnost“ više ne vrijedi. Ja znam! Biti će jako važno, za budućnost nakon korone, analizirati metodu donošenja i učinka mjera, koje su donesene za rješavanje i ublažavanje krize izazvane bolesti covid 19! Neke od tih mjera, posve sam siguran, nisu bile usklađene između zakonodavne i izvršne vlasti, a bile su u nekim područjima drastične

Piše: Hrvatin Tomašević

Čvrsto držim, da oni koji su ih donosili, nisu razmišljali, niti imaju „izlaznu strategiju“ kako dalje nakon krize!? Posebice, kad pomislim, koji i kakav utjecaj  imati će kriza na oblikovanje, pokušaja, normalizacije stanja, društva, u BiH? Stvaranje mentalne slike, koja se nikad prije nije dogodila, za Vašu budućnost nema koristi. Moj izvedbeni iskaz ne podliježe mjerilima istinosnih vrijednosti, nego mjerilima:već viđenog, urađenog-odrađenog i uspješnosti izvedbe od strane takozvanih lidera i od naroda izabranih dužnosnika. Što bi u tv-sapuničarskom žanru, a koji Vi netrepćući gledate, značilo:kako će te i u budućnosti, na programu imati prednastavak!

A znate li što je prednastavak?

Prednastavak -naziv je za sadržaj, koji  već je više puta emitiran-odgledan, a u Vašem slučaju doživljen u okviru sadržaja istog programa, a sada ga ponovo emitiraju, smatrajući kako ste Vi „može bit“ propustili jedan broj epizoda, i sad repriziraju li repriziraju UNEDOGLED…Međnami…Jer ste to Vi tražili…Recimo: sezona 25 epizoda 1250. Pitam ja Vas: Da li je moguće, da u Vašim mozgovima neki događaji i likovi, neće prijeći u-virusom oplemenjeno dugotrajno pamćenje?   

Uvodna opaska- Molim Vas,uzdam se u Vašu moć opraštanja, jer ja sam,evo već s današnjim danom FUTURISTS, koji je ostavio iza sebe krizu izazvanu koronom! Opskrbljen za budućnost-ovodobni sam Dick Tracy. Nisam nimalo „halal“! Genski kod mi je hrvatski! Naravno, pitate se kako sam to uspio? Dozvolite mi objašnjenje: moji prijatelji diljem svijeta, da bi mi se zahvalili za etnik klemnzing,a koji je njih odveo u bolju budućnost, odlučni u namjeri da podrže moju trendsetersku površnost, nabace mi gomilu  future tech igračkica: mobitel apple iPhone11- Dino, Fitbit versa smartwatch i Apple airpods pro-Ćilac, EEG osobni video-monitoring Bata…Koliko sam samo raje izbavio iz ove zabiti…Ni marke nikom nisam uzeo…Ćama  mi kupio Teslu i uz nju-courant catch dodatak…Jelena me snadbjela smart gardenom, e tek to Vam je-very english, ni Queen ga nema! Informacije, zatim cijeli niz podataka koje dobivam koristeći te novotarije, od velike i značajne su mi pomoći, kako bih Vašu budućnost izručio javnosti. Razgovaram i sa ostalim FUTURISTS, koji su ujedno i cyber stručnjaci! Posve sam siguran, kako bi i Vama jako koristilo, da ste u kontaktu s tim boljim ljudima, koji su odani ideji da Vama/Nama, osiguraju opstanak i budućnost, za ovo malkice Hrvata što ostane! Nego što imate posla sa super lošim stožernicima. Svjedoci smo kako vrijeme ne uspijeva promijeniti  stvari…Kod nas…No, poduzimanje koraka u FUTURITY mijenja stvari…Itekako! Više je brige za Vašu budućnost! 

Je li Vaša budućnost u liderlandu?!

Kratki sažetak- Udahnite duboko,opustite se,ispraznite um,moje pitanje glasi: Da li Vas uopće zanima budućnost u liderlandu, sad nakon proživljenog-katastrofalnog upravljanja krizom? Smatram ovaj trenutak najprikladnijim za prosut po Vama- Vašu i budućnost Vaše djece. Samo život može da učini ono što Vam se čini nemogućim-mogućim u budućnosti. Dakako, budućnost za Vas,nije ono što će se samo od sebe dogoditi! Niti je samo vrijeme koje dolazi u prolaznosti! Čvrsto držim, upravo obrnuto:vrijeme je to za Vašu stvaralačku kreativnost, radnu energiju, ostvarenje materijalnih i duhovnih i tjelesnih želja,težnja za nove ideje, koje ste spremni staviti u službu određenih životnih vrijednosti. Vaša je budućnost kao stvaranje mogućnosti za boljim i uspješnijim životom. Ona nije ništa drugo doli da opstanete, kao kulturno i duhovno biće, zadržavajući slobodu i svijest u neprekidanom vrijednosnom smislu. Budućnost se ne čeka, niotkuda nema da Vam dođe. Budućnost je, draga nacijo-narodi-građanska zajednico u Vama samim! Budućnost je ono što: naučite,izgradite,učinite,date-podijelite-doprinesete, ono kako živite, volite, radite i stvarate-kako i koliko zaradite i platite onim koji su radili-uz ili za Vas! Jamačno, kako je možete i iznova otkriti! Doba korone-kriza Vam je izazvala pravu priliku…Poslužite se, nije budućnost samo na jelovnicima liderove svite! 

Liderland zamišljen za ljubitelje korupcije, lažnih diploma, nepotizma…

Za Vas koji imate propitivački um pitanje-Hoće li uspjeti ubiti budućnost u Vama? Svaki život počinje saznanjem da putujemo k Njemu, i to je put u vječnost. No, Vaša budućnost se stvara dva puta: prvo u svijesti,a zatim u stvarnosti! Jeste li sposobni započeti budućnost kao netko tko je onaj pravi! Vjerujem kako ste sposobni, ako to smatrate  potrebitim i da ne završite kao liderov poslušnik! Što je s obzirom na političke veleumove koji su se duboko i nasilnički umiješali u Vašu budućnost, zamutivši je i saželi u stožernoj mudrosti koja glasi:narod nam je dao mandat da vladamo, za bolju budućnost nas samih! Naime, ako je ona-budućnost, da naroda nestane, to mu je sudbina, što mi imamo sutim! Itekako potrebitim!  

Politika+stranka+podobnost+javni novac+korupcija+privilegije-stjecanje diploma preko veza, sačinjavali bi odrednice budućnosti u liderlandu i nakon doba korone!? Svojevrsno je to zlatno evanđelje,filozofija liderove moći-vlast nad životima i budućnosti drugih ljudi, koji pristaju biti nacionalni mališani. Budućnost istih mogućnosti za odabrane Elitu-puzajuću svitu podobnih! Usuđujete li se pojmiti što Vam te antikristove sluge spremaju za budućnost u doba nakon korone? Spremni su Vam reći: da bez njih nemate budućnosti. Nacijo,kad narod dovedete na rub ponora,te ponekog PRIPADNIKA spasite, možete od njega raditi što hoćete, pravilo je to zlatnog evanđelja! Lider, sljedbenici antikrista,poklonici zlatnog evanđelja i vrhovnog bića, Vašu budućnost pretvaraju u ritual poniženja. U kabinetima lidera, na policama su nađiđane staklenke pune ljudskih suza,kao znak dobrih namjera za Vašu budućnost. To je dobra poruka za Vas. Nezaobilazna!

FUTURISTS

Vjerujete li, da neće biti, kako je inače bilo, i u budućnosti? Kakva i kolika su Vam očekivanja od: EU, NATO-a i koliko je uopće demokratski svijet i financijske institucije zainteresirane za BiH? Jer liderov zanos „investicijama“ o pokretanju gospodarstva u budućnosti je zarazan, i trebalo bi se cijepiti protiv njega, na isti  način kako ćemo se cijepiti protiv bolesti covid 19!  Opisana budućnost Vam je tek kratki sažetak, PRESS ARTILJERIJE-pandemijskog medijskog servisa u sadržaju informacija i tekstova, koje cure iz svake njihove pore, koji bi Vas odveli na „halal“ klanje! Kao da već niste doklani…Virološki mediji koji nemaju više krinke i stožerni press kupleraj, dobili su zadaću, da napadaju osjećaje-sigurnosti i kontrole,  na način da uznemire građane! Upravo taj „halal“ postupak klanja-obavezno razdvajanje PRIPADNIKA-koji popunjavaju svitu liderovu, od nepripadnika koji su već doklani, Vaša poveznica je s mnogim po/grešnim liderima i osnivačima najvećeg kupleraja političkih dupljaka, na kojima izrastaju politički nedovršeni stožernici! Pripremite se za doba nakon korone u kojoj će negativci-zločesti dečki pobjeđivati?! Dakako, ako im dozvolite da prežive krizu…

Čitajući lekciju koju ste danas dobili od mene,ukazati će Vam se potreba da ustrajete biti FUTURISTS, iz prostog razloga da uspješno razjasnite i definirate što su Vam ciljevi! Čvrsto držim, kako će te na taj način, bolje izabrati sredstva za borbu protiv budućnosti, koju Vam spremaju u liderlandu nakon korona krize! Nacijo, Bošnjaci, Srbi, građanska zajednico, onda,što kanite poduzeti u svezi Vaše i budućnosti Vaše djece…Bilo bi pogrešno, zemljopisno liderland smatrati sudbinom naroda!

Budući,ako smatrate da sam ja pretjerao,beznadno protraćite Vaše budućnosti-Hrvatin Tomašević!            

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime