O slučaju Ane Pedišić, prvostupnice sestrinstva zaposlene u Zavodu za hitnu medicinu, pisali smo već nekoliko puta. Ana Pedišić je već duže na bolovanju i već tri mjeseca čeka očitovanje od Stručnog vijeća i Etičkog povjerenstva da se izjasne o njezinom predmetu

– Uprava Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije ne poštuje zakonske rokove za očitovanjem. Da stvar bude još apsurdnija, moj odvjetnički tim je htio pisati dopis povjerenici za zaštitu dostojanstva Jeli Baždarić na koju upućuje Uprava. Tražila sam kontakt broj Jele Baždarić, no iz Uprave tvrde da nemaju njezin broj?! Ne budi lijena, do njezinog broja mobitela došla sam privatnim kanalima, priča nam Ana Pedišić.

19.rujna Ana Pedišić je nazvala Jelu Baždarić, povjerenicu za zaštitu dostojanstva koja u razgovoru tvrdi da ona već tri godine nije povjerenica za zaštitu dostojanstva i da ona “neće sudjelovati u tim mućkama”. Prema riječima Ane Pedišić, time je u pitanje dovedena vjerodostojnost iskaza kojeg je Jela Baždarić svojedobno dala policiji, a po kaznenoj prijavi koju je podnijela upravo Ana Pedišić. – Prikupila sam dokaze što pisanih poruka, a što snimanih poziva. Danas sam dobila mail odnosno odgovor na svoj upit tko je povjerenica za zaštitu dostojanstva i zamislite to je Jela Baždarić. Interesantno je kako Uprava tvrdi da je Jela Baždarić povjerenica za zaštitu dostojanstva, a dotična Jela Baždarić tvrdi suprotno. Sada se samo postavlja pitanje tko će odgovarati za moguće lažne iskaze u policiji  koji su mi narušili ugled i tko će odgovarati za ove tri godine trpljenja mobbinga od strane Jasne Krpine koja ima izmišljeno radno mjesto? Toga su svjesni u upravi Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, no ništa nije poduzeto jer se očito radi o zaštiti podobnih, posebice HSP-a kojeg vodi Mate Lukić, kazala nam je Ana Pedišić.

Zbog svega najavljuje podizanje kaznene prijave već u ponedjeljak protiv svih koji su eventualno lažno svjedočili i tvrdi da ima jako puno dokaza.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime