Ivanu Šimiću uručena „Zlatna kuna“

0

Popisu vrijednih priznanja, makarski inovator, poduzetnik i gradski vijećnik Ivan Šimić pridodat će i Zlatnu kunu koju dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora.

Njegov projekt Morske solane s preljevnim plohama prvo je oduševio Društvo inovatora DIATUS iz Splita čiji ga je Izvršni odbor i kandidirao za ovo prestižnio priznajnje, a danas u Splitu je Ivan Šimić i preuzeo Zlatnu kunu.simic ivan

1 KOMENTAR

  1. Sve što Ivan Šimić radi sve se to pretvori u zlato. Problem je učmale sredine koja to ne propoznajem ali sve dođe na svoje kao što Ivan kaže:polako, laganini. Puno je svog dao i Tonči Čizmić, ali nakon toga iz đelozije stižu prijave?!Rad za opće dobro prijavljuju. Ne bi li se pila okrenina naopako?! Pa da prijavitelji budu prekršitelji. Čestitam Ivanu Šimiću i Obitelji, također Čizmiću i njegovoj Družini.

  2. Sve čestitke, imenjače! Vidiš da se uporan i samozatajan rad uvijek isplati, samo treba strpljenja. Jalnih, zavidnih, uvijek će biti. I ne miruju. Zato, samo naprijed do novih uspjeha i postignuća. Nadam se da će nam i maraton svanuti u kolovozu u Makarskoj!

  3. Zašto ga Ivo Selak nisi podupira od kad si uz SDP-ovu Vlast. Ivan je bio i osta uvik isti Ivan Šimić, otac četvero djece od toga dvoje kvalitetnih studenata, dvoje mlađih su još uz njega j krasnu supruga Darinku Šimić, ing,agronomije. Zamislite nikad se nisu nigdje uhljebili. Zamisli Ivo Selak, svo četvero djecu su mu plivači, studenti plivaju u Mladost-Zagreb, a on nema kod kuće bazen?!

  4. To je, Majo, izvrstan čovjek, a on će vam sam potvrditi koliko sam ga podržavao i bio uz njega. Rijetki uspijevaju kao što uspijeva on, poglavito s djecom, prekrasnom djecom, izvrsnim intelektualcima, kao što je i on sam i njegova supruga. Divni ljudi, sa svojim težnjama, svojim uvjerenjima. Mnogi bismo od njih trebali učiti!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime