Popisu vrijednih priznanja, makarski inovator, poduzetnik i gradski vijećnik Ivan Šimić pridodat će i Zlatnu kunu koju dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora.

Njegov projekt Morske solane s preljevnim plohama prvo je oduševio Društvo inovatora DIATUS iz Splita čiji ga je Izvršni odbor i kandidirao za ovo prestižnio priznajnje, a danas u Splitu je Ivan Šimić i preuzeo Zlatnu kunu.simic ivan

1 KOMENTAR

  1. Sve što Ivan Šimić radi sve se to pretvori u zlato. Problem je učmale sredine koja to ne propoznajem ali sve dođe na svoje kao što Ivan kaže:polako, laganini. Puno je svog dao i Tonči Čizmić, ali nakon toga iz đelozije stižu prijave?!Rad za opće dobro prijavljuju. Ne bi li se pila okrenina naopako?! Pa da prijavitelji budu prekršitelji. Čestitam Ivanu Šimiću i Obitelji, također Čizmiću i njegovoj Družini.

  2. Sve čestitke, imenjače! Vidiš da se uporan i samozatajan rad uvijek isplati, samo treba strpljenja. Jalnih, zavidnih, uvijek će biti. I ne miruju. Zato, samo naprijed do novih uspjeha i postignuća. Nadam se da će nam i maraton svanuti u kolovozu u Makarskoj!

  3. Zašto ga Ivo Selak nisi podupira od kad si uz SDP-ovu Vlast. Ivan je bio i osta uvik isti Ivan Šimić, otac četvero djece od toga dvoje kvalitetnih studenata, dvoje mlađih su još uz njega j krasnu supruga Darinku Šimić, ing,agronomije. Zamislite nikad se nisu nigdje uhljebili. Zamisli Ivo Selak, svo četvero djecu su mu plivači, studenti plivaju u Mladost-Zagreb, a on nema kod kuće bazen?!

  4. To je, Majo, izvrstan čovjek, a on će vam sam potvrditi koliko sam ga podržavao i bio uz njega. Rijetki uspijevaju kao što uspijeva on, poglavito s djecom, prekrasnom djecom, izvrsnim intelektualcima, kao što je i on sam i njegova supruga. Divni ljudi, sa svojim težnjama, svojim uvjerenjima. Mnogi bismo od njih trebali učiti!

  5. jel ovo gori oni ivo selak šta se pokuša uhljebit ko gazda škole ap mu nije uspilo, pa je plaka okolo ko neki mulac uzduž i popriko ??

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime