U utorak 23.6.2020. u Mariboru održan je međunarodni atletski miting “7. Memorial Iztoka Ciglarića”. Prvi miting ove sezone nakon situacije koju je izazvao Covid-19 gdje su mogli nastupiti svi atletičari iz država EU

Grad Makarsku i atletski klub “Sveti Marko” ponosno je predstavila već poznata naša najbolja atletičarka i sportašica grada Makarske, Klara Andrijašević. Klara je pokazala koliko je trenirala uz sve poteškoće sa kojima se morala boriti u pripremnom razdoblju za ovu sezonu. Uz obaveze na fakultetima (podsjetimo da Klara studira dva fakulteta u Splitu) i poteškoće treniranja s obzirom na karantenu radi Covida-19. Klara je samo opet pokazala koliko je posebna i koliko je profesionalna u onome što radi.

Na ovom jakom Međunarodnom atletskom mitingu Klara je ostvarila dva velika uspjeha. Na utrci koja nije njena glavna disciplina, a riječ je o utrci na 800 metara Klara je osvojila brončanu medalju, te postavila svoj novi osobni rekord koji sada iznosi 2.13,57 što je ujedno i drugi seniorski istrčani rezultat u Hrvatskoj ove sezone iako je Klara još uvijek juniorka.

Stjepko Vodanović: “Ovo je samo dokaz i nagrada koliko se Klara žrtvovala i naporno trenirala posebno zadnjih 6 mjeseci, uglavnom po dva puta dnevno i bez obzira na sve ove prepreke ništa ju nije spriječilo u odrađivanju kvalitetnih treninga što ju je i dovelo do postizanja ovog vrhunskog rezultata i svakako mislim da je ovo tek najava.
Iskreno jedva čekamo sljedeća natjecanja i nove izazove da pokažemo koliko je Klara spremna.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime