Što to krije Denis Karlović i jesu li pitanja postavljena od strane redakcije portala www.mega-media.hr uistinu tabu tema? Iako za to ne postoji niti jedan valjani razlog – očito je da jest tabu.

Pa se tako, iako bi poslovanje gradskih tvrtki pa tako i Višnjika trebalo biti javno i transparentno, direktor Višnjika Karlović na sve moguće, a kako doznajemo i nemoguće načine trudi da izbjegne dati odgovore na pitanja o poslovanju tvrtke za koju je do prije neki dan u, reklo bi se namještenim intervjuima govorio kao o tvrtki dobitniku. I to, smiješno je – njegovom zaslugom!

Zaboravio je pritom Karlović, da čak i kad bi to bilo točno i kad se višemilijunski dugovi Višnjika ne bi brojili, to ne bi ni u kojem slučaju mogla biti njegova zasluga već zasluga prethodnog direktora. Od čega to strahuje Karlović, zaboravivši pritom na silne zakone koji ga obvezuju da nam ustupi informacije? Najprije je Karlović sebi osigurao „miran“ vikend, obmanuvši nas kako će nam tražene informacije i odgovore na pitanja dostaviti u ponedjeljak, dakle, jučer, te nam srdačno poručio da ukoliko bude bilo kakvih nejasnoća slobodno možemo doći „do njega“ u utorak. Doduše, nije se toga sam sjetio već mu je tajnica sa strane dobacivala što da kaže. A potom je Karlović nestao bez traga. Skriva se Karlović od znatiželjnih novinara i nitko ne zna gdje je. Na pozive jučer, kao ni danas nije bilo odgovora, ali to nije jedini primjer njegovih misterioznih nestanaka. Naime, nakon što smo doznali niz informacija koje bi eventualno mogle ukazivati na niz pogrešaka, ili pak loših odluka vezanih za poslovanje ove gradske tvrtke, poslali smo službeni upit, te pokušali dobiti bilo kakvu izjavu direktora koji je, kada se trebalo hvaliti navodnom dobiti bio i više nego rječit, isti je počeo misteriozno nestajati. Pa nam je tako njegova tajnica poručila kako je gospodin direktor na sastancima, da pokušamo zvati za pola sata, pa za sat i tako unedogled. Danima nas je tako Karlović uspješno izbjegavao, ali napokon mu je nešto promaklo. Došli smo i do njegovog službenog broja mobitela, iako nam ga gore spomenuta tajnica nije htjela dati. Nakon što smo dobili Karlovića, poručio nam je kako je trenutno u gužvi, ali da se vidimo idućeg dana, što je opet, pretpostavljate – izbjegao. Potom slijedi gore spomenuti dogovor za ponedjeljak, odnosno utorak i opet – ništa. Nameće se pitanje jesu li naši novinari možda pogrešno shvatili Karlovića i je li možda riječ o nekom drugom ponedjeljku – onom 2025. godine u jednom od dvanaest mjeseci, možda najbolje čak 29. veljače kada ne bude prijestupna godina?

Direktore Karloviću, godinama ste lobirali da budete direktor Višnjika. Pa kad ste već u tome i uspjeli, dužni ste i komunicirati s medijima, ali svima, a ne samo onima koji Vam postavljaju namještena pitanja, pa samo još nedostaje da Vas pitaju „zašto ste tako lijepi, pametni i simpatični?“. Suma summarum, prestanite se skrivati od novinara i javite se. Ne brinite, ne grizemo!