Vlatka Vukelić svojedobno se razgolitila za Playboy, a danas vodi visoku politiku
Vlatka Vukelić svojedobno se razgolitila za Playboy, a danas vodi visoku politiku

Tajnik s dopisnom školom iz Šarengrada i Playboyeva zečica iz Siska vode stranku koja se zove HSP AS.

Predstavljaju se oni puku kao izvorni pravaši, svakodnevno na stranačkom webu možemo pogledati brižne face kako polažu cvijeća po groblju. Njihov program HSP AS zove se ”Od groblja do groblja”. Playboyeva zečica Vlatka Vukelić držala je predavanja na Hrvatskim studijima na temu Antički putevi i komunikacije, Život antičke obitelj u provinciji. Istraživačkim radom zečica je naletjela u Šarengradu na tajnika Peru Ćorića koji se baš u to vrijeme bavio stučnim usavršavanjem, pohađao je dopisnu školu, samo nam nije poznato gdje. Savršena harmonija tajnika i zečice urodila je plodom da je nastao projekat koji su nazvali HSP AS. Antičkim putevima i komunikacijom  tajnik i zečica ispratili su europarlamentarku Ružu Tomašić, bolje reći motivirali je da ona napravi sebi novu stranku, a njima, kao autohtonim provincijalcima  ostavi HSP AS. Tako su Playboyeva zečica i tajnik s dopisnom školom  zauzeli povijesnu ulogu kao Livije u Rimu 753 godine prije Krista, kada je uspostavljeno veliko Rimsko carstvo – Antički Rim. Rimska civilizacija  je prošla put s raznim kombinacijama vlasti, među ostalima; oligarhije, demokracije, diktature, carstva i monarhije. Sličan put pokušava primjeniti Playboyeva zečica iz Siska s pokusnom političkom strankom nazvanom HSP AS. Svjesna je ona da je i u Rimskom carstvu smanjivana razina pismenosti vodećeg  kadra. Pa i sam Karlo Veliki iako vrlo inteligentan bio je nepismen, sličan primjer  ili bolje reći pokus ima i Playboyeva zečica iz Siska, ona izvodi pokus kao ideologiju HSP AS nad  tajnikom Ćorićem. U Rimu Karlu su drugi morali čitati djela antičke literature i filozofije ,a možemo zamisliti ili pretpostaviti tko je čitao i analizirao politička dostignuća Ruže Tomašić koja je utemeljila HSP AS. Tko i kako je prepisivao, falsificirao, pohađajući dopisnu školu?

Pero Ćorić ima tek dopisnu školu...
Pero Ćorić ima tek dopisnu školu…

Evo neki dan se Playboyeva zečica oglasila iz Siska priopćenjem u kojem konstatira “nakon legitimne izborne pobjede Domoljubne koalicije i formiranja državne vlasti s partnerima iz Mosta, slijedi jednako tako legitimno preuzimanje obveza u upravljanju državom….u redovima HSP AS ima stručnjaka u svim gospodarskim granama što smo dokazali i kroz izradu zajedničkog pobjedničkog Programa, a koje su sada stručnjaci iz redova HSP AS spremni implementirati svojim djelovanjem u državnim tvrtkama”. Mediji su zabilježili i prenijeli djela stručnjaka HSP AS Zdravka Vukića, novoimenovanog pomoćnika ministra graditeljstva. Sklonosti i sposobnosti dotičnog zabilježene su na Youtube-u. Ako su svi kadrovi Pleyboyeve zečice ovakvi, možemo zamisliti gdje bi stigla javna poduzeća u kojima bi ona  i njeni kadrovi implementirali svoja znaja i vještine. Koje zvanje, znanje ima tajnik HSP AS, Pero Ćorić? Ostaje da javnosti pojasne koju dopisnu srednju  školu i gdje je završio tajnik Ćorić, da li je bio dugogodišnji uhljeb Županije Vukovarsko srijemske i primao plaću s kvalifikacijom visoke stručne spreme? Koliko novaca je uzeo od županije na ime putnih troškova zadnjih pet godina? Da li je  tajnik Ćorić imao diplomu prometnog fakulteta koja je po glasinama sklonjena nakon Baukova Zakona o lokalnoj i područnoj samoupravi iz studenog 2012.godine, da li je tajnik Pero Ćorić primao niz godina plaću u Vukovarsko srijemskoj županiji na temelju prikazane lažirane diplome Prometnog fakulteta? Tko je sklonio diplomu i onemogućio Ministarstvu primjenu Zakona o lokalnoj i područnoj samoupravi, otkrivanje lažirane kvalifikacije tajnika Ćorića? Sam Ćorić je priznao da je degradiran i da mu je plaća prepolovljena  s 10.000 kuna na 5 .000 kuna, dolaskom na snagu Baukova zakona 2012.godine! Bitno pitanje za Playboyevu zečicu, da li zna da  Pero Ćorić nakon što je bio pravomoćno osuđen za krivotvorenje isprava 2010. godine na Općinskom sudu u Požegi, nije moga biti djelatnik Županije Vukovarsko srijemske?! Na Wikipediji stoji da je utemeljitelj HSP AS, dana 6. rujna 2009 godine Ruža Tomašić za koju postoji izvor, a da li su utemeljitelji Vlatka Vukelić Playboyeva zečica i Pero Ćorić ,tajnik s dopisnom školom, nedostaje izvor Wikipedije! Ante Starčević u Stranci prava koju je utemeljio 1861. godine zalagao se za zastupanje hrvatskog državnog prava, za njegovo vrijeme vladalo je kaotično političko stanje. Osnovno načelo stranke tada je bilo “Ni pod Beč ni pod Peštu, nego za slobodnu i samostalnu Hrvatsku!”. Danas bi pravi pravaši iz HSP koji vodi Danijel Srb mogli reći : “Ni pod ideologiju Playboyeve zečice iz Siska u HSP AS., ni pod Ćorićeve dopisne diplome i falsifikate ne smije hrvatski pravaš nasjesti”.

1 KOMENTAR

 1. Nije bas neka Playboyeva zecica,Ciric tajnik je pravi zec.A stranka pravaska .Da je vidi Starcevic reka bi aj se ibuci mala i biz doma.

 2. ha ha Lučiću probisvijetu , sitni hercegovački hohštapleru , kad su te probili nogom u to bolesno prkno,sada ti ne valjaju. Kad si im liza šupak,od Čorića pa dalje bili su ti dobri. Vrati ljudima novce šta si ih privario.

 3. Kako kaže komentar gore ima i boljih zečica, ali za kockoglavog tajnika je premija. Šta će jadna vidi je kakva je, baš se i zaslužuju. Ne mogu vjerovati da netko normalan u toj stranki trpi svu tu zajebanciju. Nađite si nekog normalnog tajnika i nađite mu normalnu žensku baš vam po ideologijo ne priliči sav taj kriminal i ova kurva gore.

 4. Povodom opisanih transakcija Općinsko državno odvjetništvo u Metkoviću provelo je istragu (rješenje o provođenju istrage broj Kio-130/97 od 21. studenoga 1997.), a vođen je i kazneni postupak protiv direktora Poduzeća Rade Maršića koji je rješenjem Vrhovnog suda Republike Hrvatske Broj: IV-Kž-110/02-3 od 11. srpnja 2002. obustavljen zbog nastupanja apsolutne zastare kaznenog progona (koja je nastupila završetkom 2000.).

  Ugovor o kupoprodaji autokampa Dalmacija u Zaostrogu zaključili su 13. veljače 2002.Društvo i HBOR s društvom Abacus d.o.o. iz Vrgorca i Dragom Mikulićem, svaki za ½ polovinu suvlasničkog dijela nekretnine. U vrijeme zaključivanja ugovora zemljišnoknjižni vlasnik predmetnih nekretnina bio je upisan HBOR, radi osiguranja novčane tražbine po kreditu zaključenom 25. ožujka 1999. u iznosu 19.000.000,00 kn između HBOR i Društva. Ugovorena je kupoprodajna cijena u iznosu 1.002.000,00 EUR koju su kupci dužni, prema nalogu prodavatelja, uplatiti na račun HBOR-a na ime otplate navedenog kredita. HBOR se obvezao dati brisovnu izjavu za upis brisanja HBOR-a kao fiducijarnog vlasnika……….,Molim portal da ovo balo obrazloži, nova pljačla Ladislava šoljića…..

  Prema elaboratu, procijenjena vrijednost autokampa Dalmacija iznosila je 1.344.362,- DEM. Procijenjene su nekretnine označene kao k.č. 3014/1, 3014/3 i 3014/4, površine 14 517 m5, upisane u z.k.ul.broj 1201, k.o. Zaostrog. U kupoprodajnom ugovoru navedene su nekretnine označene kao k.č. zgrada 693, 694, 695, 696, 697, 698, 699, 700 te k.č. zemljišta 3014/1 i 3014/3, površine 13 784 m5, upisane u z.k.ul. broj 1201, k.o. Zaostrog.Ugovor o kupoprodaji turističkog naselja Morenia u Podaci zaključili su 23. Rujna 2002.Društvo i HBOR s društvom Abacus d.o.o. iz Vrgorc……???

  • Revizoru pun si tuđih presuda ka pas buva. Može li koja oko tvojih ,recimo tebe i Amfore,pa presuda Drgoviću koji ti je štitio leđa. Pa postupak Hypo banke.

 5. Ova je za puf, ne za politiku a izgleda je negdje i sise izgubila. Vjerovatno zbog sisa joj i nije uspjela karijera u Playboyu pa ju pokupili iz pufa. Ovi Ćorić je zrel za ludnicu, a tzv. zečica bi nakon ovog trebala u zemlju propasti i nestati od sramote.

 6. Evo me jopet ( Lozzo 3 )

  Nu me nu me
  pisali o meni laži
  A ja pizdim samo šefe kaži
  Napisalo o mene svašta
  Vrag ih crni odni
  Jebena im je mašta
  Jutros sio u Romanu bez zvuka
  Europski ki gospodin
  Nek im je sad muka
  Nasralo me da blejim ka ovca
  Mogu jer ima se novca
  Posudilo mi eure i kune
  Pa napadam one šta se bune
  Šefe dragi samo kaži
  Napisat ču stotine laži
  Kazneno ću Mup-u ih prijavit
  A rado bi ih htio davit
  Prijavit ću i Dunju i Laru
  Lakše tako ide kada su u paru
  Briši Vedro komentare stare
  Zato si i dobio pare
  Briši šta o meni loše pišu
  Jer od bola popit ču rakije kišu
  Piši kako ti se kaže
  Kad Šef zbori niko ne laže
  Bit če vinčine , bit će i mesa
  Dok u Šefa ne presuši kesa
  Dodaj pajdo još zericu kuna
  Da imam bar za sapuna
  Kada sidnen u kavić do vrata
  Da ne bižu ljudi od mog smrada
  Da ne kažu da im smrdim
  Materino jebem ja im mliko
  Jebali me s pismom
  Uzduž i popriko
  Pisa sam im svašta i na Božić
  Jeba me je zato Šošić
  Mrzim Lalića , Bilića i Acu
  Najrađe bih u ruke macu
  Dirnija sam i onog sa Ine
  Reka je da robija mi ne gine
  Poručija meni je i Marko
  Jebat ču te tako slatko
  Ne voli me ni oni Brkan
  Kad ga vidim ko kurac
  sam izdrkan
  Privarit sam tija i onoga
  Što sve po gradu radi
  Muko moja spopali me jadi
  A tek oni Antiša iz Kos-a
  Da mi ga je vidit razbijena nosa
  Al ih štiti oni jeben sudac
  Pa uvik ispadnem mulac
  Ni miš mi se više ne diže
  Zaboravih ženu jer ovrhe se bliže
  Kukavna mi jadna mati
  Svi me zovu: Dugove plati
  Najradje se ogrnem s ono bila šala
  Da prikrijem čunku i iz nosa bala
  Neka vidi narod ko je pravi čovik
  Ko gine za pravicu navik
  U Romani uz kavicu dobio i sapun
  Operi se kažu , nisi majmun
  Minjan stranke ko muva bez glave
  Nu mi nu mi bakvaste glave .
  Ako danas loš komentar osta
  Briši brate Vedro
  Svega mi je dosta!!!
  Evala,evo prve!
  Nu me nu me klika mi je glava
  Ne idem nidi bez biloga sala
  Dok olajavam druge miran sam u dusi
  Za to vrime zena drugom pusi
  Pizdarije pisem i na Bozic
  Jeba me je Ladislav Sosic
  Samo sam im arlauko i viko
  Jebali me uzduz i popriko
  Prevarise mene Lalic,,Bilic pa i Brkan
  Sad sam ko kurac izdrkan
  Prevarise mene Buljan i Bebek
  Skoro sam zavrsio u gepek
  Sta cu sada bas sam ispa mulac
  Sefu svome moram pusit
  Kurac
  Od ozujka pa do maja
  Drugom sefu ja lizat cu jaja
  Prcim mu mater mozda sam i skreno
  Prevarice mene i moj pajdo Zdeno
  Nema veze kamena mi plava
  Nu me nu me
  Klika mi je glava…

 7. kraj ovakvog ljudskog šljama koje je čini mi se vodstvo HSP AS, članovima bi bilo najpametnije da se odmah ubiju 🙂
  A ovi dvoje gore, što reći, kakvu posluku porati, onima što vide, a ne čuju, ne vide. Koja sramota Bože dragi. I to u stranki. Eutanazirajte se odmah sami da se više ne sramotite po portalima

 8. ipak se pokazala kao dobra stranka čim su izbacili ljudskoga šljama iz nje. I sada mu je jedino preostalo da laje protiv njih. A što se tiče Ljudskoga šljama,sada će on napisati novu knjigu ,ali ovaj put o svom ratnom putu šefa kasarne u Čapljini,pa do direktora banke ,pa do direktora Amfore,pa do EuroIvi..sve po redu..

 9. Najnovije otkriće arheologa u Imotskim poljicima !!!
  Svjetski poznati arheolog i stručnjak za razvoj ljudske rase došao je do najnovijih saznanja!!
  Naime već poznata ljestvica kako je i odakle je potekao čovjek nije sasvim točna ..Na ovim područjima več je obitavao čovjek koji je bio pogrbljen , koristio je vatru , sjekiru , bio je lovac . Imao je veliku ogromnu glavu koja mu je bila na neki način kao uteg . Analizom je utvrđeno da je imao izrazito mali mozak veličine omanjeg pileta, ali se snalazio s alatima .Obzirom na mjesto nalazišta stručnjaci su mu dali ime Lozzus Glavurdus Macus. Vjerovatno je bio dosta primitivan , divlji i nepredvidiv. Kako nije mogao dugo stajati na nogama , uglavnom je sjedio po šumi i arlaukao na druge primate . Znanstvenici kažu da su se i tadašnji brojni predatori plašili takvog strašnog urlikanja..
  Stoga su poredali ljestvicu razvoja čovjeka kroz tisuće godina;

  1. Lozzus Glavurdus Macus Arlaukus
  2. Majmuni
  3. Čovjekoliki majmuni
  4. Mandrili
  5. Pračovjek
  6. Afrički čovjekoliki majmun
  7. Neandertalac
  8. Krapinski pračovjek
  9. Kromanjonac
  10. Homo lupus
  11. Homo sapiens
  12. Moderni čovjek

  • KAZNENA PRIJAVA ZA NANOŠENJE ŠTETE TVRTKI OLMA D.D.KLEVETAMA I LAŽIRANIM KUPOPRODAJNIM UGOVOROM BROJ 46/03 OD 03.06.2003.GOD. ZEMLJIŠTA OLME D.D. PODUZIMANJEM NIZA NESAVJESNI RADNJI DJELATNICE ŽDO SPLIT LENDI PEZZI U NAMJERI DA PREUZMU PREKO TVTKE ABACUS D.O.O.VRGORAC VLASNIŠTVO NA NEKRETNINI ČZ.401/2- POVRŠINE 1980 M2 KOJA JE VLASNIŠTVU I DUGOGODIŠNJEM POSJEDU OLME D.D. MAKARSKA
   TREBAJU ODGOVARATI ZA POKUŠAJ POKTRETANJA STEČAJA NA TVRTKI OLMA D.D.,REKETOM I UCJENOM TVRTKE OLMA D.D.TJ,VLASNIKA ANTE TOPIĆA OD STRANE LADISLAVA ŠIŠIĆA I LENDI PEZZI !

   LENDI PEZZI KAO ZAMJENICA DRŽAVNOG ODVJETNIŠTVA SPLIT,PODUZELA JE NIZ NESAVJESNI RADNJI KORISTEĆI POLOŽAJ-FUNKCIJU U ŽDO SPLIT KAKO BI OMOGUĆILA DUGOGODIŠNJEM PRIJATELJU LADISLAVU ŠOŠIĆU DA SE NJEGOVA FIRMA ABACUS D.O.O. IZ VRGORCA UKNJIŽI KAO VLASNIK NA ZEMLJIŠTU KOJE JE VLASNIŠTVO OLME D.D. MAKARSKA I TO ČZ.401/2.KO MAKARSKA KOJA JE POVRŠINE OD 1980M2.

   LENDI PEZZI I LADISLAV ŠOŠIĆ ZA CILJ SU POSTAVILI KAKO ĆE IZGRADITI DVIJE STAMBENE ZGRADE,NA PREDMETNOM OLMINOM ZEMLJIŠTU,NAKON ČEGA ĆE PRODATI ISTE I PRISKRBITI SEBI ENORMNE FINANCISKU KORIST.

   NAVEDENI DVOJAC PREKO SVOJIH POSREDNIKA U MAKARSKOJ VRŠI RAZNE PRITISKE NA VLASNIKA OLME D.D. ANTU TOPIĆA KAKO BI IM OMOGUĆIO KNJIŽENJE ZEMLJIŠTA NA TEMELJU FIKTIVNOG UGOVORA O KUPOPRODAJI ZEMLJIŠTA U MAKARSKOJ KOJI JE TVRTKA ABACUS ZAKLJUČILA 03.06.2003.GODINE U MAKARSKOJ S IZMIŠLJENIM VLASNIKOM NIKOLOM GILIĆEM IZ MAKARSKE I FIKTIVNOM (IZMIŠLJENOM) KUPOPRODAJNOM CIJENOM OD 61,50 EURA PO 1M2.UKUPNA KUPOPRODAJNA CIJENA ZEMLJIŠTA IZNOSI 121.770,00 EURA.

   DOKAZ –PRESUDA ŽUPANISKOG SUDA U ŠIBENIKU!

 10. Laislave Šošiću – Ćane, daj molim te ne kleveći Zdenu, znaš ti da nema nikakvih presuda protiv njega niti protiv Dragovića .Ako ima pošalji na portal sigurno će ih objaviti, Zdena veli da se i on slaže sve što ti imaš i znaš on će objaviti, pa taman i prekršajna prijava.Pozdrav i ne kaki više. A Ćorića konjokradicu sam osobno upoznao i mogu ti reći da je jad i bjeda koja šteti HSP AS.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime