Nakaradna cjevovodna koalicija HDZ-a i Kapovićevih vijećnika pukla je danas u prvoj minuti sjednice Skupštine Zadarske županije kada je Antonio Vučetić kao predsjednik podnio ostavku!

Predložio je da sjednicu Skupštine nastavi voditi njegov zamjenik, HDZ-ovac Zoran Šikić. U tijeku je polusatna pauza nakon koje će se znati nastavlja li se danas sjednica Skupštine ili će biti odgođena za nekoliko dana. Rezultat je ovo nerealnih zahtjeva Kristijana Kapovića koji je želio kontrolirati 17,6% proračuna te imati vojsku ljudi u Nadzornim odborima, Upravnim vijećima kao i na mjestima pročelnika, ravnatelja i direktora županijskih ustanova i poduzeća. Pritom je ignorirao činjenicu da je u međuvremenu HDZ osigurao većinu i bez njih.

Dio HDZ-a bi se čvrsto držao Kapovića u nakaradnoj cjevovodnoj koaliciji svjesno riskirajući da im Kapović za četiri godine umjesto sadašnja tri mandata, uzme desetak mandata. No, prevladale su Kapovićeve ambicije kojima je svoje vijećnike odveo u oporbu i učinio ih nevažnima. (Uskoro opširnije…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime