Istraživanje agencije Promocija plus u redovnom mjesečnom istraživanju CRO Demoskop 7. travnja 2019. godine konstatira da HDZ gubi potporu birača, a da najveći rast imaju Suverenisti koji su upravo na dan objave anketnih rezultata promovirali svoje kandidate za EU Parlament

HSP AS stranka koju je utemeljila Ruža Tomašić bilježi nagli rast popularnosti, bacajući u sjenu stranku Zlatka Hasanbegovića i Brune Esih. Istraživanje agencije Promocija Plus bilježi podatak “najveći međumjesečni rast “ Suverenista čiju listu za Parlamentarne izbore Europske Unije predvodi Ruža Tomašić. 

Pravaško zbijanje redova (ujedinjenje) aktualnog predsjednika HSP AS, Hrvoja Ničea i aktualne europarlamentarke Ruže Tomašić, utemeljiteljice HSP AS, daje konkretne rezultate  javnoga mnijenja ,koje su vidljive u najnovijim anketama. Uz Ružu Tomašić, na listi dvanaest kandidata za EU Parlament nalaze se Ladislav Ilčić, Ante Žoni Maksan, Željko Sačić, Pero Kovačević, Bernardica Juretić Rožman, Jure Vujić, Kristina Gogić, Tomislav Sulić, Ivana Pavlić, Predrag Peđa Mišić i Hrvoje Zekanović. Uspoređujući listu Suverenista  s listom HDZ-a, kandidata za EU parlament, sa sigurnošću možemo konstatirati da će Suverenisti suvereno zavladati hrvatskom političkom scenom.

Neozbiljni izbor posinka Vladimira Šeksa, za nositelja liste HDZ-a , svakako će se odraziti na prisjećanja uloge  Vladimira Šeksa  i Ive Sanadera, u hapšenju hrvatskih generala, na čelu s Antom  Gotovinom. Locirati, uhititi i trasferirati (Antu Gotovinu) i isporučiti Haaškom sudu, bio je presedan velikog broja HDZ-ovaca kao detuđmanizatora, od kojih su danas neki (Ivo Sanader…) na izdržavanju zatvorske kazne zbog pljačke državnog novca. Koliko će sve te negativnosti pojedinih HDZ ovaca, utjecati na biranje Šeksova posinka Karla Resslera (28) za europarlamentarca ostaje da vidimo?! Nije za zanemariti utjecaj društvenih mreža na javno mnijenje.

Jedan od kandidata  Suverenista je general Željko Sačić, koji u svojim istupima apelira na detuđmanizatore koji su Hrvatsku bacili na koljena, a danas svoje posinke stavljaju u prvi plan kako bi krojili sudbinu hrvatskom narodu u budućnosti. Željko Sačić karizmatična je osoba hrvatske pravaške-suverenističke političke scene. Žrtva je hrvatskog represivnog aparata komunističkih sljedbenika u DORH-u, kao i Ante Gotovina, koji su  lažno optuženi za ratni zločin, zataškavanje ratnih zločina…?! Jedan od motiva političkog angažmana generala specijalnih postrojbi MUP-RH, Željka Sačića je lustracija svih onih koji su za vrijeme komunizma obnašali dužnosti u KOS-JNA, SDB (UDBA), Okružnim tužiteljstvom SFRJ, sudovima SFRJ, svih onih koji su sudjelovali u agresiji na hrvatsku i hrvatski narod, a danas sudjeluju radu državnih institucija Republike Hrvatske (uništavajući), procesuirajući dragovoljce Domovinskoga rata i njihove obitelji, s ciljem uništavanja i iseljavanja istinskih Hrvata.

Treći na listi Suverenista je Anton Žoni Maksan, dopredsjednik HSP AS, zapovjednik najelitnije postrojbe Hrvatske Vojske u Domovinskom ratu, čovjek koji je ušao u politiku po nagovoru Zvonka Bušića, koji je u svom oproštajnom pismu napisao da više “nije mogao živjeti u Platonovoj pećini”.
– Moja moralna obveza je boriti se za bolju Hrvatsku, ističe Anton Žoni Maksan.

Na dan izbora, biranja kandidata, glasovanja za članove EU Parlamenta, svi se možemo zapitati jesmo li još uvijek zarobljenici Platonove špilje? Ruža Tomašić, Anton Žoni Maksan, Željko Sačić i ostali suverenisti, kao suradnici dr. Franje Tuđmana, u svojim govorima često se pozivaju na utemeljitelja hrvatske države, dr. Franju Tuđmana, njegovom umijeću stvaranja Moderne hrvatske države,  kao i na Oca Domovine dr. Antu Starčevića, kao političara, lidera i ideologa hrvatskog nacionalizma. Povelja o zajedništvu, hrvatskih suverenista svakim danom postaje redovno štivo hrvatskoga puka, koje će nesporno ukazati povjerenje časnim Hrvatima, hrvatskim suverenistima kao budućim članovima EU parlamenta.

1 KOMENTAR

  1. Gospodin Glasnović. Toliko da umalo nisam glasao za njega. Ali neću, nakon što taj gospodin hodočasti po Libanonu kao gost Hesbolaha i islamista, organizacije deklarirane kao terorističke od cijelog demokratskog Svijeta. Možda žele od Hrvatske napraviti Iran, još bi nam samo takav suverenitet trebao da budemo u društvu Madura. Castra, Kineza, Putina, Sultana i Kima jer samo takvi se s tima druže. Bože sačuvaj uvijek ćemo na izborima na našu veliku žalost morati birati “najmanje lošu opciju” a sve su tako loše da lošije ne mogu biti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime