15. veljače 2019. godine, marginalna skupina Tuđmanovih generala, preko portala Megamedia najavila  je obračun s politikom Kolinde Grabar Kitarević i “Zrinjevačkom skupinom” HDZ-a, koju predvodi briselski ćato Andrej Plenković

Tada smo objavili kako su Tuđmanovi generali isplanirali novu Oluju.

Donosimo vam ekskluzivnu i premijernu analizu izbornih rezultata usmjerenu na katastrofalan i dosada nezabilježen poraz HDZ-a i dobra rezultat Hrvatskih suverenista u suradnji s analitičkim timom našeg portala.

Izborni rezultat za članove EU parlamenta ukazao je na pojavu preslagivanja HDZ-ovaca nezadovoljnih vodstvom HDZ-a, na čelu s anemičnim Andrejom Plenkovićem. Lista kanditada “europarlamentaraca” HDZ-a, koju je osobno diktirao Andrej Plenković pokazala se kao izborni debakl HDZ RH i HDZ BiH, s ukupno četiri osvojena mandata. Tri kandidata HDZ-a RH i jedna kandidatkinja u osobi Željane Zovko iz HDZ BiH. Ukupni rezultat HDZ-a od 22,72 %, ubrajajući birače HDZ BiH, definitivno je povijesni debakl HDZ. Birači HDZ-a koji nisu zadovoljni politikom “Zrinjevačke skupine” koju predvode: Andrej Plenković, Gordan Jandroković, Davor Božinović, Ivo Sanader, odlučili su ne podržati navedene i njihovu poražavajuću dugogodišnju politiku podaništva četnicima, kojom sustavno ponižavaju hrvatski narod.

Izborni rezultat Hrvatskih suverenista, Neovisnih za Hrvatsku, Marijane Petir i djela MOST-a nezavisnih lista potvrđuju navode kako su izvorni birači HDZ-a odustali od politike “Zrinjevačke skupine” koju godinama predvode: Ivo Sanader, Mate Granić, Andrej Plenković, Davor Božinović, Gordan Jandroković, kao i niz bezličnih anemičnih HDZ-ovaca koji nisu sudjelovali u stvaranju Hrvatske države, kao suradnici dr. Franje Tuđmana, utemeljitelja moderne Hrvatske države.

Nemoral poražene skupine, koju predvodi Andrej Plenković ogleda se u nepreuzimanju odgovornosti za izborni poraz. Koaliranje i prostituiranje HDZ-a sa SDSS-om Milorada Pupovca i HNS-om Vesne Pusić, za Zrinjevačku skupinu nije problem, kao što nije problem gubitak Europskih pozicija kandidata HDZ-a, kao i većine birača HDZ-a. Utemeljitelji i mladež HDZ-a, branitelji, marginalizirani časnici HV i HVO, okrenuli su leđa “Zrinjevačkoj skupini”, kao što su definitivno okrenuli leđa dosadašnjoj politici Andrea Plenkovića. Neuspjeh HDZ-a na EU Izborima, medijski stučnjaci HDZ-a, (Kopal…) koji dolaze sa Pusićkine – Goldštajnove katedre Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, opravdavaju tezama o pojavi “Crnih Labudova”. Robert Kopal, Andrej Plenković, Vladimir Šeks i ostali, postali su žrtve “Crnoga labuda” HDZ-a?!

Analizom predizbornih događanja i analizom izbornih rezultata sa sigurnošću se može donijeti zaključak kako je HDZ Andrea Plenkovića i HDZ BiH Dragana Čovića uz asistenciju njemačkih kolega, Merkelice i Webera koji su ih posjetili na dan obilježavanja Bleiburške tragedije, doživio povijesne sankcije birača HDZ-a. Stručni marketinški tim HDZ-a podvaljen je sa zagrebačkog Filozofskog fakulteta, kao što je podvaljena i teza o Crnom labudu, u mentalnom sklopu Roberta Kopala. Onoga dana kada anemični političari HDZ-a postanu stvarni domoljubi, koji neće bježati od vojne obveze, koji će poštivati demokršćanska načela, koji će znati otići i pokloniti se žrtvama Bleiburga nadnevkom koji je određen i odati pijetet poslijeratnim žrtvama komunizma.

Tvrdnja predstavnika Zrinjevačke skupine HDZ-a, da je HDZ i dalje najjača stranka, što im daje alibi za nepreuzimanje odgovornosti za izborni debakl, svakako će utjecati na motiviranje HDZ-ovih birača na daljnje sudjelovanje u izbornim ciklusima. Ilustracije radi pogledajte sljedeće brojke. Za ovogodišnje Izbore u Euro Parlament u Hrvatskoj i dijaspori bilo je registrirano 3.831.389 birača. HDZ tvrdi kako je i dalje najjača stranka. Dobili su povjerenje 249.700 birača. Ako to pretvorimo u procente dolazimo do zaključka kako HDZ trenutačno ima potporu od 6,5% birača. Zanimljivo zar ne? Tko je ovdje lud, pitaju se članovi analitičkog tima portala Megamedia?

Analizirajući dalje došli smo do zaključka kako Hrvatski suverenisti nemaju svoga lidera koji bi predvodio platformu suverenista u predstojećim Izborima za Sabor RH, a ni kandidata za Predsjednika RH.

Ruža Tomašić je praktično nus pojava loše politike “Zrinjevačke skupine” HDZ-a. Elitistička politika Zlatka Hasanbegovića i Brune Esih dovela je ovaj dvojac u ropotarnicu povijesti, jednako kao što iščezava politika Milana Bandića koja nikada nije ni postojala. Hrvatska konzervativna stranka na čelu s Marijanom Pavličekom, svakako gubi legitimitet njegovim lošim medijskim istupima, koji u svom izričaju, vrlo često upotrebljava srbizme, na primjer “malte ne?, sem toga” itd. Loš imidž, stas i figura glavnog tajnika konzervativaca Denisa Bevande svakako dodatno komplicira stanje konzervativaca Ruže Tomašić.

Platforma suverenista koju predvodi HRAST Ladislava Ilčića, kao hrvatskog akademskog glazbenika-violinista, HSP AS kojega predvodi Hrvoje Niče, kao magistar ekonomskih znanosti iz Vinkovaca i Hrvoje Zekanović, profesor zemljopisa iz Šibenika, svakako će učiniti ih kandidatima za zauzimanje ključne liderske pozicije hrvatskih Suverenista.

Zrinjevačka skupina HDZ-a sada pomno analizira pojave crnih labudova HDZ-a, vodenih ptica  koje su se udaljile od politike HDZ-a Andrea Plenkovića, a koje se trenutno markiraju politikom Suverenista, koji mogu opstati u grupama više stotina ili čak tisuća jedinki.

Informacija koja zabrinjava “Zrinjevačku skupinu” je kako hrvatske Suvereniste često brifiraju Tuđmanovi generali, marginalizirana skupina, kako ih naziva aktualna i nikada više predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, generali, koji su osmislili vojno redarstvene akcije Bljesak, Oluju… i koji su prethodno najavili isplaniranu političku Oluju, koja će marginalizirati “Zrinjevačku skupinu” HDZ-a, na čelu s Andrejom Plenkovićem.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime