Obraćam se ovim putem javnosti, jer mi mjerodavni ne daju priliku za razgovor, od dana stupanja na vlast, znači 3,5 godine.

Sve što započnem sa radom nastojim i završiti, pa tako i TRAKAVICU KOJA SE VUČE U GLAZBENOJ ŠKOLI MAKARSKA?! Kao što sam navela u svom zadnjem priopćenju, i navela na koje ću sve adrese uputiti, to sam i učinila, a obzirom da je došlo do promjene u državnom vrhu, popratila sam spomenuto dopisom sa kojim sam navela što se sve događalo i događa u spomenutoj ustanovi, kojom je OSNIVAČ GRAD MAKARSKA. Navela sam kronologiju svih događanja od 2003.g-do danas.
Na iste emailove, promptno je odgovarano, iz Ureda kabineta Predsjenice RH i Premijera Andreja Plenkovića i dr. O svemu su me obavijestili što su poduzeli, a poslala sam im i dokazni materijal. Obavještena sam od člana ŠO-GŠ, da se nešto dogodilo kod njih. Naime da su suspendirani bračni par Vlaho,a da je njegov zamjenik kao v.d.izabran Stipan Popović, koji je ujedno član ŠO.
Potrudila sam se istražiti o čemu se radi koristeći svoje telefone, koje sama plaćam, kao umirovljenica?! Željku Mikavicu Vranješ nisam mogla dobiti dva dana, dok mi se Stipan Popović odmah odazvao, i to 07.12.16. Na moj upit da li je Vlaho suspendiran isti mi je potvrdio da jest i da je on izabran na mjesto v.d.ravnatelja Glazbene škole Makarska. Zamolila sam ga da li mogu dobiti zapisnik sjednice Školskog odbora te mi je odgovorio „za dan-dva“. Začuđeno sam komentirala 21. stoljeće u doba informatike da moram čekati dva dana?! Zamolio me e-mail koji sam mu i dala.Nažalost ni taj e mail nisam dobila kao ni od Grada što nikad nisam dobila niti jedan odgovor pa sam uputila pismo povjereniku RH za informiranje. Nakon upornih telefonskih poziva, treći dan sam dobila predsjednicu ŠO GŠ, Željku Mikavica-Vranješ, koja mi je rekla da je v.d. ravnatelj Željko Vlaho prije nego je ostao bez posla suspendirao svoju suprugu, profesoricu Hanu Vlaho. Nakon toga. je ŠO za v.v. ravnatelja postavio Stipana Popovića.
Na upit da li mogu dobiti zapisnik ili uvid u njega, odgovorila mi je da do verifikacije ne mogu. Spomenula sam joj da mi v.d. S.P. obećao „za dan dva“, a gđa. Željka mi je odgovorila da neka mi on da, a da ona ne smije.
Ja sam joj spomenula Zakon o obrazovanju čl.106, koji se nije primjenjivao?! Gđa Mikavica mi je kazala da su oni radili sve po savjetu pravnika, ali nije htjela reći kojih…
ZAMISLITE GRAD MAKARSKA, OSNIVAČ GLAZBENE ŠKOLE, KOJA SE NALAZI U SAMOJ BLIZINI, NEMAJU POJMA O NIČEMU?!
Maja Mileta, hrvatska zviždačica i predsjednica Stranke umirovljenika Makarska