Policijski službenici Policijske postaje Makarska su dovršili kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom, za kojeg je utvrđena sumnja da je 17. listopada u Jadranskoj ulici u mjestu Gradac nožem ozlijedio 50-godišnjaka, u predjelu lica.

Oštećenom je pružena liječnička pomoć, te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Protiv 52-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda“ u pokušaju.

1 KOMENTAR

  1. Valja viditi jesu li uhvatili pravog počinitelja?!Obično se tresu brda, a rodi miš. Zlostavljač makaranin koji je bio više od dvije godine u zatvoru, zbog zlostavljanja troje dječaka od dvije do šest godina, te je u žalbenom postupku VS, vratio na ponovno suđenje, zbog banalne greške, a sada se nezna da li je imao odnos da dvojicom,a sa najmlađim je bludničio. Sadašnje je mišljene suda da je sa svom trojicom bludničio. Za naapomenuti je da su djeca, nažalost još uvijek maloljetna djeca žene sa kojom on živi. Okrivljenik je inače poznat policiji zbog dilanja.?!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime